Selamlar Değerli Avukatlarimiz ve Değerli üyelerimiz.

Ben Üniversite ögrencisiyim.Başımdan geçenleri piskolojim bozuk olduğundan dolayı , bir destek bilgi yardım almak amacıyla yazıyorum , Paylaşıyorum.Dinleyen okuyan ve cevap veren herkese teşekkür ederek , saygılarımı iletiyorum.

Bundan 8 sene öncesinde kendimi Hacker'lığa merak salmış olarak buldum.Ve msn,web sitesi hacklemeye başladım artık bu beni kesmemeye başlamıştı bir Hacker topluluk sitesi açmaya karar verdim.2004 yılında bir hacker topluluk forumu açtım ve bu site git gide populer olarak gerek yaptıgımız operasyonlarla gerek yaptıgımız icraatlarla(pkk siteleri hackleme,fransa siteleri v.b) gazeteye bile cıkmıştı.

Sitemin üye sayısı 1-2 milyona ulaşmışken , Kullanmış olduğum msn adresini YÖNETİCİ olduğumdan dolayı bütün üyeler eklemekteydi.Bir gün bu üyerlerden bir tanesi msn nickine 20 KOntör gönderene , 3 adet domain şeklinde bir nick yazmıştı.Bende kefal gibi atlayarak 20 kontör gönderdim.Kendisi acil çıkması gerektiğini söyleyerek bir site adresi verdi ve ben bu siteden yaklaşık 10.000 adet kredi kartı bilgisi , yerli yabancı bilgisayarıma indirdim.O günden sonra bilinçsizce kullanıyordum başkalarına ait kredi kartını hemde ip'gizlemeden,gayet rahat bir şekilde cünkü suç olduğunu bilmiyordum.

Bir gün kapımda polis HDD lerimi alarak inceleme yapacagını söyledi.vE HARDDİSKLERİMİ YAKLAŞIK 5 TANE HDD yi alarak gittiler.
Ondan sonra ben artık kendimi bu işlerden çekmeye başlamıştım ki , KAYSERİ MERKEZLİ BAŞLATILAN BİR OPERASYONDA TAKİP EDİLEN BATMANLI BİR COCUKLA TELEFON GÖRÜŞMELERİ YAPANA KADAR.

BU KİŞİ TAKİPDE OLDUĞU İÇİN BENDE TAKILMIŞIM TAKİBE VE BİZİ 15 KİŞİ EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPARAK TUTUKLADILAR.5 AY CEZAEVİNDE KALDIM.

VE YENİ ÇIKTIM YAKLAŞIK 9 AY OLDU VE BENİM PİSKOLOJİM HALA BOZUKKEN , ESKİ ALINAN HARDDİSKLERİMDEN BİR KİŞİNİN KARTINDAN 300 TL < BU 2.DOSYA OLUYOR.

VE BİRDE 40 TL ÇEKİLMİŞ < BUDA HAKKIMDA ACILAN 3.DAVA.

BUNLARIN CEZASINI BEN ZATEN AGIR ÖDEDEDİM VE BU DAVALARIM DEVAM ETMEKDE .2 GÜN ÖNCE ; 300 TL HARCANAN KİŞİNİN MAHKEMESİNE SANIK OLARAK CIKTIM , KENDİSİ ZATEN ŞİKAYETİNİ GERİ ALDI AİLEM KONUŞMUŞTU.KAMU OLARAK DEVAM EDİYOR BENİM NE YAPMAM GEREKİYOR BATAKLIKTA HİSSEDİYORUM KENDİMİ LÜTFEN YARDIM EDİN.

TEŞEKKÜRLER