Merhaba,
Bir kamu kurumunun mülakatına karşı Yönetmelik iptaliyle beraber yürütmeyi durdurma davası açtım. bu dava sonunda Yönetmelik maddesiyle beraber, mülakat sınavı ve bu sınav sonucunda yapılan atamaların yürütmesi durduruldu. Bu karar sonucunda mülakatların yeniden yapılması gerekiyordu. Kurum atadıklarını korumak için yönetmeliğe geçici madde olarak "Kazanaların hakkı saklıdır." ibaresini ekledi ve bir tek elediklerini mülakta alarak hepimizi tekrar eledi. Bu maddeye karşı da dava açtım ve kazandım. Ancak kurum, yeni mülakatları yapma konusunda hala bir adım atmıyor ve bugün öğrendiğime göre, ki tebligat yapıldı, 4 ay sonra bizi tekrar mülakata alacaklarmış. 4 ay sonraki mülakata elenen ve atadıkları herkesi alacaklar, ancak kurum atadıklarını hala işten çıkarmıyor ve yine göstermelik bir mülakat yapcak.Zaten orada çalışan birini, aynı unvan için tekrra mülakata alması kadar saçma bi şey olmaz. Israrlı bir biçimde yargı kararını uygulamaktan kaçınıyorlar.Dolayısıyla haklarında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmaya karar verdim.Konuyla ilgili dikkat etmem gereken noktaları, varsa dilekçe örneklerini ve prosedürü anlatabilirseniz çok sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.