merhaba
ilk önce yardımlarınız için çok teşekür ederim..
yaklaşık 2,5 seneyi geçen bir süredir evliyim.Yanlız evlendikten bir kaç hafta sonra tarıtşmalar huzursuzluklar başladı.Eşim çoğu kez kavga ettikten sonra kavga süresince ağır hitam da küfürler ve evi terk etmesi ve ben gitmemesi için engel oldum. Bir kaç kez ben annesinin evine götürdüm .Aradan bir kaç gün sonra gidip geri alıp evimize geri getirdim.Aradan bir kaç ay geçtikten sonra tekrar kavgalar başladı ve evi terk etti ben de evi terk ettiği için eve geri dön dedim kendisinin dönmeyeceğini seninle işim olmaz demesine rağmen bende evin kapısını değiştirdim.kendisi ile anlaşmalı olarak bir kaç kez dava açmamıza rağmen her seferinde tekrar barıştık. devam ettik ama olmadı. ve toplam da 54 mahkememiz oldu.bana ağır hakaretler ve küfürler etti beni tehdit etti.şimdi süren bir davamız var ve ayrıyız kendisi geçen ay evindeki eşyalarını aldı komple ben asgari ücretle çalışan ve üniversite okuyan bir öğrenciyim ve kendisiyle kirada oturuyorduk 620 tl maaş alıyorum 320 eve veriyorum 145 tl borca veriyorum.ve üniversite öğrencisi olduğum için ara ara harçlara veriyorum harç dönemlerinde geri kalan 155 tl para da eşime veriyordum bazen ek iş yapabilirsem yapıyordum yapamadığım zaman yapamıyorum.şimdi süren dava bana şahit olan üst komsu dayım üvey abim ve babam bana ağır küfürler ve tehdit ettiğine şahit olan üvey abim var ve elimde kayıtlar var.bu kayıtlardan telefon konuşmaları da var ordaki küfürleri de.ben bunları mahkemeye sunsam bu ocakta olan duruşmada komple bitermi karşı taraf beni süründürmek için elinden geleni yapıyor.ben elimde olan kayıtları mahkemeye önceden delil olarak sunsam hakim tarafından bu kayıtlar dinleniyormu bir insan gururunu kişiliğini şahsiyetini ve aklinıza daha gelen her şeyler var hakim tarafından vereceğim cd dinlenirmi ve sizce dinlendiği zaman kararı ne olabilir bir de karşı taraf benden tazminat ve nafaka talep ediyor.ama ortada çocuk hiç bir şey yok sadece bana kalan para var o paraylada geçinmeye çalışıyorduk kendisi de çalışıyor 1000 tl maaş alıyordu ama kendisinin duruşma olmadan bir kaç hafta önce işten ayrılacağını söylemişti duruşmada benim ne yapmam lazım bana lütfen yardımcı olun önceden açılmış davalardan bazılarına girdik bazılarına girmedik hepsine ayrı ayrı dosya numaraları ne yapmam lazım ALLAH rızası için yardım edin kendisiyle 8 aydır ayrıyız şu an ve ondan önce topu toplasanız toplam 4-5 aydır aynı evde kalmıışızdır.benim elimde gider olarak evraklar mevcut okuduğuma dahilde evraklarım var nasıl bir yola başvurmam lazım karşı taraf beni süründürmek istiyor .bana acilen cvp yazınız lütfen.birde böyle bir şeyler mahkeme kasasına girdiği zaman hakim tarafından duruşma olmadan önce dinleniyormu verdiğimiz bu cdler ve sizlerin bilginize dayanarak böyle bir şeyle karşılaşmış olabilirsiniz ve sonucu ne olur bitermi devam mı eder mahkeme yoksa eşime bir şey ödermiyim cvp larınız bekliyorum