Niye hep kaybeden biz oluyoruz ? Kaybetmeyi neden bu kadar seviyoruz da sonradan sorumlu arıyoruz vaktiyle sorumluluklarımızdan kaçıp sonradan başımıza bir musibet gelince takdiri ilahi diyerek kendimizi kandırıyoruz. Susma sustukça sıra sana gelecek diyerek demokrasi sloganı atıyoruz da kapitalizmin, sermayenin niye uşağı oluyoruz? Niye ben kendimi sağcı olarak nitelendirdiğim halde yazdıklarıma bakınca solcu gibi hissediyorum? Merak ediyorumda bir gün bu ülkede yaşayan insanlar sen solcu ben sağcı sen şucu ben bucu diyeceklerine ellerindekine sahip çıkacaklar mı?
Dünyanın sayılı güzelliklerinden kazdağları, ne mi oldu kazdağlarına maden sondaj çalışmaları tam yol... ama paniğe kapılmaya gerek yok Teck Madencilik Halkla İlişkiler Koordinatörü Nilgün Pelit yörede arama ve sondaj çalışmaları yaptıklarını belirterek ''Muratlar ve Kuşçayır Köylerinde sondaj çalışmaları yapıyoruz.Sondaj çalışmalarında zararlı kimyasal kullanmıyoruz. SİYANÜR çıkarma aşamasında kullanılır. Şu an sondajda böyle bir kimyasal kullanılması söz konusu değil'' dedi. Ben bumdan nemi anladım? Halkla ilişkiler müdiresi diyorki siyanür zararlı kimyasaldır bunu kabul ediyoruz kullanılırsa endişelenmekte haklısınız şu an arama çalışması yapıyoruz bulursak oldu bittiye getirelim hesabı dayarız siyanürü.
Hadi geçelim siyanürü ortada zararlı kimyasal yok yedikya !! geçenlerde yaban tvde konuğun biri feryat ediyor marmara denizinde trol yasak eko sislem denizlerimiz vs. teknelerin bulundukları liman isimlerini veriyor adetlerini belirtiyor bu teknelerin bir denizden diğer bir denize avlanmak için gitmeyeceklerini bunun mantık dışı olduğunu belirtiyor bende düşünüyorum bunu duyan bir savcı var mıdır yok mudur diye.
Belki bir gün gelecek bu ülkenin bize ait olmadığını bu dünyanın bize ait olmadığını torunlarımızın çocuklarımızın bizden sonraki nesillerin bize emaneti olduğunu, bu gün bize dokunmayan yılanın onları ısıracağını göreceğiz. Anlaşılıyorki o güne kadar bazılarımızın gözünü para bazılarımızın şöhret bazılarımızın ise kariyer kör edecek, eller kollar bağlanacak.