Nereden başlasam bilemiyorum 87 mayıs doğumluyum 2006 yılında Açık öğretim Meslek lisesine kaydımı yaptırıp Örgün eğitim gördüğüm için 3 yıldır tecilliyim.. 31 Ekim 2010 itibari ile tecil sürem doldu fakat Lise Diplomasını alamadım artı üstüne kayıt yenilemediğim için sınavlara girip diplomayıda alamadığım gibi Öğrenci belgeside alamıyorum ve pek tabiki askerliğimide tecil ettiremedim..
Vel-Hasıl Keram Soruma gelicek olursak Şubat başı itibari ile Lise diplomasını alabileceğim fakat askerliği tecil ettirmediğim için Şubata kadar yoklama kaçağı olarak gözükeceğim (Bu arada hiç sağlık testinden geçmedim) Bu 3 aylık dönemde yoklama kaçağı olursam ne gibi sorun yada sıkıntılarla karşılabilirim?
Diğer sorum ise Tecil sürem 31 ekim itibari ile bitti Şubatta Lise diplomamı alıp askerliğimi tecil ettirebilirmiyim? Öss'ye giricem diye bildiğim kadarı ile 2 yıl gibi bir tecil süresi veriyorlar.. Sizlerin değerli görüşlerini ve varsa aynı yada benzeri durumlarla boğuşan yada boğuşmuş arkadaşların tecrübelerini yazabilirlerse evlenme arifesinde olupta sırf askerliğini yapmadı diye işinden ve nişanlısından ayrılabilecek bu naciz kula yardımları dokunabileceklere şimdiden teşekkürler..