herkese selamlar ben 2003 yılında polis meslek yuksek okulunu kazandım ve ıntıbak eğıtımınde hepatıt b taşıyıcısı olmam gerekce gosterılerek elendım.ben ıdarı mahkemeye dava actıp hacettepe tıp fak sevkedıldım vwe ılk teshısde engel yok dendı fakat karsı tarafın ıtırazı sonucnda ıkıncı bır tetkık yapılması gerektıgını soyledıler bende bu sırada unıversıteyı kazandım ve dava reddedıldı gıtmedıgım ıcın.

fakat sımdı unıversıteyı bıtırdım.pomem olarak basvurmak ıstedım fakat pomemm mulakatındakı heyet yuzume bıle bakmadan 2003 yılındakı olay ne dedı ve dırek eledıler .Fakat ben mulakat surecıne gelmeden once ankara insan kaynaklarını aradım ve eğer sağlıktan eendı ısenız ve sımdı bır engel yoksa bır sorun olmaz dedıler .

Buna guvenerek gırmıstım mulakata .ve yaptırdıgım testlerde sağlıklı tasıyıcı oldugum soylendı.pomem yönetmeliğinde de sağlıklı hepatit b taşıyıcıları öğrencılıge kabul edılır dıyor. bu elenme ıle ılgılı itiraz hususunda bana yol gösterecek ve yardım edecek varsa sevınırım .şimdiden tesekkurler.

http://www.trbilim.com