Merhabalar;

Arkadaşlar benim Türkiyenin büyük bir markası ile servis sözleşmem vardı ve bu sözleşme markanın satışı neticesinde yeni alıcı firmanın bir müddet işlerini yaptıktan sonra fesh edildi,fesh edecekleri dönemde yetkililerle görüşmemizde fesh için hiçbir gerekçe sunmaksızın sözleşme tek taraflı fesh ettiler.
Bu fesh sırasında hiçbir imza yada anlaşma yapmadım.Buna istinaden haksız fesh nedeni ile mahkemeye başvurdum ve 2 yılı geçen bir süredir devam etmekte,en son duruşma öncesi mahkeme bilirkişi incelemesi istedi ve en son duruşmada bilirkişi raporunu sundu,raporda;

Sözleşmenin haksız olarak fesh edildiğine karar verilmiştir yazmakta ve ayrıca tazminat hesabı için incelenecek delillere rastlanmamıştır yazmakta(özet olarak bu şekilde)

Sonuç olarak Bilirkişi incelemesi sonucu bu firmanın sözleşmeyi haksız fesh edildiği ispatlandı.

Acaba konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz bu durumdan sonra davanın seyri ne olabilir ve sizce ne kadar sürer ayrıca bu durumdan sonra bizden istenecek herhangi birşey olabilirmi?