Konuyla ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.

3 yıl önce bir evlilik yaptim ve yaklaşık 10 aydır eşimle ayrı yaşamaktayım.Bu süre içersinde boşanma davası açtım.Ayrıldığımızdan sonra ben de okula başladım davalı eşimde okula başladı.Davalı şuanda lise 2. sınıf öğrencisi ben 2 yıllık üniversitenin 1. sınıfındayım.Konu şu ki eşim okula gittiği 4 gün içersinde geceleri kendi evinde kalmaz akrabalarının evinde kalır ve çocuğumuzu yaşı ilerlemiş ve sağlık durumu pek yerinde olmayan geceleri uyku ilacı alarak uyuyan annesine teslim ediyor.Davalının babası da kamu görevinde çalışıyor ancak maddi olarak pek iyi oldukları söylenemez zar zor geçinirler. Çocuğumuz 21 aylık ve beslenmesini dışardan alıyor yani anne sütünü emmiyor.Ayrıca davalı eşim internetle fazla haşir neşir ve çoğu zaman çocuğu da sanal alemde kameradan sohbet ettiği kişilere gösteriyor.Ayrıca davalı eşim internet ortamından ve normal ortamlardan erkeklerle beni lekeleyecek davranışlarda bulunuyor. Ben açmış olduğum boşanma davasında velayetin ben okulumu bitirene kadar babamda kalmasını talep ettim ancak daha duruşma günümüz gelmedi böyle bir olayda çocuğun velayetinin babama verilmesinin olasılığı ne kadar olabilir en yakın zamanda cevap verilirse sevinirim. Tekrardan Teşekürler..