Merhabalar;

1985 Yılında bir arsa aldım.Üzerine ev yaptırdım.Bütün parayı bizzat kendim karşıladım.Ancak iş sebebiyle satıcı ile devir teslim işlemleri için tapu dairesine gidemedim.Benim yerine babam satıcıyı tanıdığı için tapu işlemlerini benim üstüme tescil ettirmek için gitti.Fakat rızam dışında tapu kaydını kendi üzerine tescil ettirmiş.Kendisi 1997 yılında vefat etti ve benim paramla aldığım arsa ve üzerine inşaa ettirdiğim ev 4 kardeşim ve anneme de miras olarak kaldı.Şu anki aşamada kardeşlerimin 3'ünü ve annemi razı edip onlardan genel vekaletname aldım.Yalnız kardeşimin biri vekaletname vermek istemiyor.Kendisinin bu arsaya ve üzerindeki müstakil eve dair hiç bir hakkı yok.Yalnızca babamın mirasçısı olduğu için hak talep ediyor.Yalnız söz konusu arsa ve ev masraflarının tarafımdan karşılandığına dair şahitler var ve satıcı hala hayatta.Kendisi de bu durumda benim lehimde şahitlik edeceğini beyan ediyor.Ayrıca annem de durumun böyle olduğuna dair şahitlik edeceğini söylüyor.Bu durumda yerimin üzerime tekrar tescil edilmesi için dava açsam hak kazanabilirmiyim?

Değerli Yorumlarınız İçin Sonsuz Teşekkürler...