Herkese merhabalar, ben 22.09.2008 tarihinde hepsiburada.com dan almış olduğum bilgisayarın bazı bileşenlerinde arıza çakması nedeniyle 25 Haziran 2010 tarihinde garanti kapsamında hepsiburada.com a gönderdim ancak aradan üç ay geçmesine rağmen ürünler bana değiştirilip veya onarılarak gönderilmedi ve müşteri hizmetlerini her arağıdımda bana size yarın dönülecek deyip geçiştirildi bende hakem heyetine pazartesi başvuracağım bu işten tedarikçi firmamı sorumlu olur hepsi burada mı sorumlu olur birde dilekçemin şikayet bölümüne yazdıklarıma bir bakarmısınız düzeltmem gereken bi yer gözünüze çarpıyor mu? Teşekkürler....

22.09.2008 yılında www.hepsiburada.com alışveriş sitesinden 8****** sipariş numarasıyla almış olduğum toplama bilgisayara ait aşağıda sunmuş olduğum çizelgedeki ürün bilgileri belirtilen bileşenlerle ilgili olarak Haziran 2010 tarihinde karşılaştığı bir takım elektronik arızalarla ilgili olarak 4822 Sayılı Kanun ile Değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Kapsamında mevcut garanti şartlarından yararlanmak üzere tedarikçisi olan İnkılap mah. Küçüksu cad. No:70 34768 Ümraniye/İstanbul adresinde bulunan D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic. A. Ş. ye aşağıdaki çizelgede belirtilen tarihlerde gönderdim ancak 30 iş günü geçmesine rağmen ürünlerin gerekli tamiratı veya değişiminin yapılmadığı, bugüne kadar defalarca aradığım şirkete ait 0 212 444 1547 numaralı müşteri hizmetlerinden konu ile ilgili olarak yapılan işlemden herhangi bir bilgi, mail yada bir telefonla bilgilendirme yapılmadığını, defalarca rahatsızlığımı dile getirmeme rağmen bana ‘Size yarın dönülecek’ denilerek geçiştirildiğini ve şahsıma gerekli bilgilendirmenin yapılmaması sebebiyle atıfta bulunduğum yasada belirtilen “Yetkili servis, tamir için bırakılan cihazı en fazla 30 gün içinde onarmak zorundadır. 30 gün sınırı aşıldığı takdirde, alıcının ürünün yenisiyle değiştirilmesini talep etme hakkı vardır. Ayrıca, cihaz tamirdeyken geçen zaman da garanti süresine eklenmek zorundadır.” ibaresinden doğan yükümlülüklerden dolayı ilgili kanunda belirtilen haklarımın saklı tutularak tedarikçi/satıcı firmadan göndermiş olduğum ürünlerin yenisiyle ya da muaddelinin gönderilmesini talep ediyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.