+ Konuyu Yanıtla
1 den 4´e kadar toplam 4 ileti bulundu.
    Nerede
    izmir
    İletiler
    16
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Exclamation Reşit Olmayan Biriyle Eşcinsel İlişki, Tehdit, Telefon Yoluyla Taciz

Merhaba.Şuanda cidden zor bir dönem geçirmekteyim.Bu konuda asıl mağdur olduğumu düşünüyorum.Başımdan geçen olayı anlatıp, gelişebilcek hukuki sonuçlar hakkında bilgi almak istiyorum.
    Ben kendi farkıma vardığım dönemden itibaren, PASİF eşcinsel bir yaşam sürdürüyorum. Konuşma tarzımdan ve görüntümden dolayı, insanlar zorlanmadan beni tanıyabiliyorlar.Saklama gereği de duymuyorum.
    Bundan 8 ay önce xx isimli kişi ile tanıştık.Aynı sınıftaydık.xx ile ilk gün samimi olmuştuk. Yanıma gelerek ‘gözlerin çok güzel’ şeklinde birkaç tane iltifatta bulunmuştu.Bakışları, benimle konuşurken kullandığı ses tonu, hareketleri ile diğerlerinden farklı bir tutum sergiliyordu.Bunu hemen anladım.Sürekli yalnız kalmak istiyor, kurs çıkışında ve öğle aralarında sınıftaki gruptan beni ayırarak BAŞBAŞA yemek yemek isityordu.Açıkçası, ilk gördüğüm andan itibaren bende kendisinden etkilenmiştim.Özellikle iltifatları ve bana karşı olan tutumu hoşuma gitmişti..Yaşadığımız çevrede bu tip şanslar, benim durumumda olan insanlar için çok az karşılaşılabilir şeyler oluyor.Açıkçası umutlandım.Çünkü, karşınızdaki insanın sizden hoşlandığını anlamak zor olmaz diye düşünüyordum o zamanlar.Ve gerçekten hoşlandığı yönünde davranıyordu.Kursun 2. haftasında, bir hafta sonu beni cep telefonumdan aradı.Telefonu açtığımda: ‘AŞKIM NERDESİN?’ diye sordu.Şaşırdım.Sevindiğimide itiraf etmeliyim.Çünkü bende ondan hoşlanmaya başlamıştım.Ama o zamana kadar eşcinsel olduğumla ilgili aramızda hiçbir konuşma geçmemişti ve ona bir şey söylememiştim.Ben bozuntuya vermedim ve kendisini tersledim.Ama ilerleyen zamanlarda daha da samimi olmuştuk.Arkadaşımı arıyor, telefona beni istiyordu.Sürekli mesaj atıyor ve benimle konuşmak istediğini anlıyordum.Bir akşam, yüksek miktarda alkol aldım.Ona karşı olan duygularım ağır basmaya başlamıştı.İçimde saklamak istemiyordum daha fazla.Telefon açıp:’SENDEN HOŞLANIYORUM’ dedim.Bana, ‘NE OLACAK ŞİMDİ?’ diye sordu.Bende:’HİÇBİRŞEY’ deyip, telefonu kapattım.Ertesi gün, ve bir hafta hiç konuşmadık.Mesaj atmıştı, cevap vermemiştim.Utandım açıkçası.Bir hafta sonu, başka bir arkadaşım bana mesaj attı.’xxx HERKESE ANLATMIŞ. BENDEN HOŞLANIYOR DİYOR. DEDİ’ diye söyledi.Bende, ’ONUNLA İŞİM OLMAZ’ dedim.Çünkü aramızda kalacağına o kadar emindim ki.Bunu herkese anlatmış olması beni yıktı.O günden sonra bana karşı tavırları değişti.Bütün kurs öğrendi.Herkese, egosunu tatmin edecek şekilde olayı anlatmış.Bir Cuma günü sınıftayken bana mesaj attı.’2. DERS TUVALETE GEL.’Tuvalete gittim.Benden seks talebinde bulundu.OLMAZ dedim.Beni yalancılıkla suçladı.Seviyorum diyerek kendisini kandırmaya çalıştığımı söyledi.Ve beni kurs çıkışı konuşmak için okulun karşısında bulunan ağaçlık alana çağırdı.Gittim.Tedirgindi.Sürekli elindeki telefona bakıyordu.Kendisini sevmediğimi ve bir daha mesaj atmamam gerektiğini söyledi, kabul ettim.Gitmek istedim.Elini uzattı ve elini sıktığımda,bırakmadı.Ben elimi almaya çalıştım ve bir anda vurmaya başladı.Ağaçlık alandan 2 kişi çıktı.Ama onlar vurmadılar.Beni darp etti.Gömleğim yırtıldı.Hayvanca, nereme gelirse vurdu.Yere düştüğümde, yüzüme tekme yada taş geldi.Bilemiyorum.Gözüm kapanacak derecede morardı ve şişti.Vücudumun belirli bölgelerinde morluklar oluştu.Okula gittim.Polis çağırdılar.Karakola gittim.O kaçmıştı.Sivil polisler vardı.Bana çok iyi davranıp, işleyiş hakkında bilgi verdiler.Şikayetçi olmam yönünde motive etmeye çalıştılar.Ancak şikayetçi olmadım çünkü ben onu sevdiğimi gerçek anlamda orada anladım.Siciline işler, iş bulamaz vs. ömür boyu ah çekmiyeyim diye kıyamadım ve şikayetçi olmadım.Ancak hastaneden darp raporumu aldım.
    Ertesi gün ve 2 hafta kadar göz göze bile gelmedik.Ama arkadaşlarıma pişman olduğunu, üzüldüğünü söylemiş.Gizli numaradan gelen çağrılarda kendi sevdiği şarkıcının bir şarkısını dinleten biri vardı.O olduğuna eminim.Ben içten içe bu duruma çok üzülüyordum.Gerçekten sevdiğime ve onun yanında kendimi mutlu hissettiğime yemin edebilirim.Darp olayından 3. hafta kadar sonra beni aradı.O akşam alkollüydüm.Hemen affettim.Yine eskisi gibi iyiydi aramız.Ancak bir süre sonra benden BABASININ KREDİ BORCU OLDUĞU VE KENDİSİNE HARÇLIK VERMEDİĞİ GEREKÇESİYLE PARA İSTİYORDU.Bir kaç defa hiçbir şey demeden istediği paraları verdim.Ancak, bir seferinde istediği kadar parayı ayarlayamayınca görüşmek istemediğini, kendisinin BAYAN sevgilisi olduğunu söyledi.Bayan sevgilisinin benim attığım mesajı okuduğunu aralarının bozulduğu ve istediği parayı vermezsem, BENİ SAKAT BIRAKACAĞINI söyledi.Bir çok kez beni ölümle tehdit etti.Ağır hakaretlerde bulundu.Ben korktuğum için değil ona değer verdiğim ve ihtiyacı olmasa bu duruma gelmezdi diyerek parayı verdim.Bu şekilde 250 tl civarı kontör, ve toplamda 400-500 tl para verdiğimi tahmin ediyorum.Ayrıca akşam olduğunda sürekli cinsel içerikli mesajlar atıyordu.Kendisini isteyip istemediğimi soruyordu ama ben cinsel konuyu kapatıyordum.Çünkü, cinsel yönden daha çok, duygusallık yaşamaya ihtiyacım vardı.
    Ancak, cinsel ihtiyaçları olduğunu, bunu karşılamazsam kendisini bir daha göremeyeceğimi, aramızın her zamankinden bile daha kötü olacağını söylüyordu.En sonunda istediği şeyi kabul ettim.Bir akşam alkollüydüm.. Balçova’ya beni çağırmıştı.Beni darp ettiği ağaçlık alana yakın bir parkta buluştuk.Yanında başka bir arkadaşı daha vardı.Ağaçlık alanda fiili livata olmadan ilişkimiz oldu.Ben eve dönerken mutlu olup olmadığımı sordu.Mutluyum dedim.Ve bundan sonra,’BENİM İÇİN HEM KIZLAR HEM SEN VARSIN’ dedi.O günden sonra ona daha fazla bağlandım.Ama çok geçmeden tekrar beni terk edeceği şeklinde tehditlerle para ve kontör istiyordu.Bunlara göz yumuyordum ama en son tehdit şekli beni öldürdü…seks yaşadığımız gece, yanındaki arkadaşının resimlerimi çektiğini ve istediklerini yapmazsam facebookta paylaşacağını, okulda dağıtacağını,aileme yollayacağını söyledi.Şok oldum.Açıkçası tedirgin oldum.Motorunu bağladıklarını söyledi.Ve benden 1000 tl istedi.Borç alarak verdim.Daha sonra ......ye staj için gittim. bir süre görüşmedik.Doğum günümde beni aradı ve özlediğini söyledi.İzinde görüşmek istediğini söyledi.Ben bu tüm olanlara rağmen yinede onu seviyordum.İzine geldim. buluştuk.Beni gördüğünde ağlamaya başladı.Alkollüydü.Beni sevdiğini söyledi.Bu kez gerçek anlamda ilişkiye girmek istediğini söyledi.Açık alan olduğu gerekçesiyle kabul etmedim.Daha sonra ..ye geri döndüm.O zamanlarda mesajlaşmaya devam ettik.Bende onu özlemiştim.Beni İzmir’e çağırdı.Eğer yakın olursak her şeyin daha iyi olacağını söyledi.İnandım.Stajımı falan bıraktım İzmir’e geldim.Ama garaja iner inmez onu aradığımda numarasını KIZ ARKADAŞINA yönlendirmiş.Kız ağzına geleni söyledi bana hakaret etti.Bu kezde yanılmıştım.Yıkıldım.Telefon numarasını değiştirdi.Ben resmen sudan çıkmış balık gibi ortada kaldım.Uğruna onca şey yaptığım insan,stajımı yaktığım kişi beni yine kandırmıştı.Kullanılmış olmayı, yapılan tüm haksızlıkları hazmedemedim.Alkol problemi yaşamaya ve hızla kilo almaya başladım.Ortak bir arkadaşımız sayesinde yeni numarasını buldum ve engel olamaz biçimde cevap gelmediği halde onu sevdiğimi belirttiğim mesajlar attım.Babası beni aradı.Ölümle tehdit etti.Bir akşam çok fazla alkol almıştım.Onu ölümle tehdit ettim.Ona şu mesajı attım…’Sana kendi kanımla mektup yazdım.Bana bu yaptıklarını ödeticem.Yemin ederim, yemin olsun ki seni öldürücem.Seni yaşatırsam bu can bana haram olsun.Yaptıklarının bedeli çok ağır olacak……Beni durdur.Adli yönden durdur.Yoksa seni vurucam dedim….Bu ve buna benzer mesajlar attım.Daha önceden babasına, onunla otel odasında son bir kez görüşmek istediğimi, bir daha rahatsız etmiyeceğimi, bana özür ve açıklama borçlu olduğunu söylediğim mesaj atmıştım.2 gün sonra evime saar 23:45 sıralarında 3 tane polis geldi.Telefonumu vs aldılar.AMA ASIL BOMBA ŞU…..O 17 yaşındaymış ve doğum gününe 3 gün varken benden şikayetçi olmuşlar.Ancak ifadesinde kesinlikle cinsel ilişkiye girmedik ifadesini kullanmış…Ancak ben, ilişkiye girdik şeklinde detaylı olarak ilişkiyi anlattım....Bende, mağdur olduğum konusunda kesin inançlı olduğum için davacı oldum…

Anlatmış olduğum olayın sonucu hakkında fikirlerinizi,ağırlaştırıcı ve hafifletici sebeplerini,hangi mahkemede görülebileceği konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Herşey için teşekkürler şimdiden.

Yönetimin Notu: Sayın üyemiz, iletinizdeki cinsel nitelikteki detaylar ve kişi/kurum isimleri silinmiştir. Lütfen bundan sonraki iletilerinizde bu hususlara dikkat ediniz.

Hukuki NET Güncel Haber

Reşit Olmayan Biriyle Eşcinsel İlişki, Tehdit, Telefon Yoluyla Taciz konulu yargıtay kararı ara
    Reşit Olmayan Biriyle Eşcinsel İlişki, Tehdit, Telefon Yoluyla Taciz konulu hukuk haber
    Konu sweetceyo tarafından (23-09-2010 Saat 16:30:08 ) de değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?

İletiler
    5.751
    Blog yazıları
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    17
    Dosya Yükleme
    53

Tanımlı Cevap: Reşit Olmayan Biriyle Eşcinsel İlişki, Tehdit, Telefon Yoluyla Taciz

Hukuk ve hukukçu, hayatta olan herşey ile ilgilendiğinden; Alexander rumuzlu üyemizin uyarısıyla bu forum yayından kaldırılmış, içeriğindeki bazı uygunsuz anlatımlar silinmiş ve tekrar yayına sokulmuştur.

Nerede
    izmir
    İletiler
    16
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Reşit Olmayan Biriyle Eşcinsel İlişki, Tehdit, Telefon Yoluyla Taciz

Kimse okumaya tenezzül etmiyor anlaşılan...

İletiler
    8
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

ukalalık etmemeye çalışarak paylaşıma dair fikrimi söyleyeyim
    1- işin içinde tehdit olduğu için muhtemelen konu yargıya intikal edecektir, buradan bir yanıt beklemek yerine cinsiyetçi olmayan bir avukattan uzman yardımı almak gerekiyor.
    2- kanunlarda bildiğim kadarıyla eşcinsellik konusu çok net değil, ama reşit olmayan herkesle yapılan cinsellik suçtur, bu saatten sonra akıl vermenin alemi yok ama kimlik görmeden yatağa girmemek lazım, karşımdaki kişi 18 yaşın altındaysa selam dahi vermiyorum
    3- henüz çok gençsiniz, bir hatadır olmuş, kendinizi suçlamamaya çalışın, bu olay şuanki hayatınızı ve sonraki cinsel-duygusal hayatınızı olumsuz şekilde etkileyecektir, kısa ya da uzun vadede psikolojik destek almaya gayret edin, terapistinizin cinsiyetçi olmamasına dikkat edin, eşcinselliğin tedavi edilebileceğini düşünen bir terapistten yardım almayın
    4- her seni seviyorum diyene itibar etmeyin, ömrünüz uzun, sizi sevecek biri mutlaka karşınıza çıkacaktır, heteroseksüel bir erkeğin ya da biseksüel bi erkeğin size duygusal anlamda verebileceği fazla bir şey yoktur, biseksüel erkeklerin 25-30 yaşlarına kadar cinselliklerini özgürce yaşadıkları, daha sonra toplumsal baskılarla ve gizlenebilme içgüdüleri ile evlendikleri, evliliklerini devam ettirirken erkeklerle olan birlikteliklerini cinsel bir ihtiyaç olarak görüp, ara ara yaşadıkları bilinen ve kabul gören bir gerçektir.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

gay telefon rehberi

gay numaralari

pasif tel

pasif telefon numarası

gay telefon numaralari

pasif gay numaralari

gay telefon numarası

gay numaraları

izmir gay telefonları

gay telefonları