Ben tutuklu olarak 45 gün adam yaralamadan, 20 gün farklı ilde oto çalmaktan cezaevinde yattım bu her iki olaydan yatıp çıktıktan sonra başka bir olay geldi başıma görevini yaptırmamak için direnme; polislere karşı bu davalar sürerken bir tanesi sonuçlandı ve 1.5 yıl cezaevinde yattım, ben ceza evindeyken de görevini yaptırmamak için direnmeden ceza aldım. Görevi yaptırmamak için direnmeden dava açıldığında öbür mahkemeler sürüyodu, hakimimiz suç işlemeye meyillidirler diye para cezası vermedim yazmış, ben caza evinde olduğum için ceza kağıdı eve gitmiş, evdekiler de avukata temyiz etmeleri için vermişler, avukat da temiz etmemiş, suç ortağım davayı temyiz ettiği için hüküm hemen gerçekleşmemiş, benim adıma ben temyizde biliyodum dosyayı, takip ediyordum, yargıtay arkadaşım adına lehe bir karar vermiş, yatmaması gerekecek sekilde. Yasadan yararlanması adına ben işte cezayı kabul etmiş bulunmuşum, ister istemez dosyam adıma temyiz edilmediği için eve kagıt geldi, tebligat usulsüzlüğünden, ceza evine kağıt bana gelmediği için mahkeme kabul gördü, davayı tekrar temyiz ettim şu an, ben de şöyle bir duyum aldım;
2 senenin altındaki suçlar yasadan yararlandığını duydum, 3 ay hüküm giymemişse, daha evvelden ben tutuklu yattım ama 3 ay değil ben de bu yaşadan yararlanabilecek miyim? yasadan yararlanmış olsam cezam 2 yıl altında olduğu için polisle tartışmadan önce açılmıs bir davam vardı yukarda belirttim, bu suçtan da 1.5 yıl ceza alsam bu yaşadan her davam düşme söz konusu mu? ceza tecili yasadan yararlanım adına sitede bir yazıya raslamadım cvp larınız için şimdiden teşekür ederim.