Merhabalar,benim kaydım üvey babam üzerine yapılmış ve ben yasal olarak yaşımı doldurduktan sonra dava açıp üvey babamın nüfusundan öz babamın nüfusuna geçtim.
nüfus müdürlüğüne gittim mahkeme kararını verdim ve eski yani üvey babam üzerindeki kaydımı silip yeni öz babam üzerine kayıt ettiler.

fakat bir sorun var benim için.
yeni kimliğimin arkasında önceki soybağındaki soyadım yazıyordu.ben bu soyadından dolayı dava açıp kurtulmak istedim ama onlar önceki soyadı kısmına benim eski soybağı soyadımı yazmışlar.benim gidip dava açıp bu kadar uğraşa katlanıp maddi manevi hüsrüna uğramamadan başka ne anlamı kalıyor ki bu durumun.

memura itiraz ettim fakat kendisi müdürün orada olmadığını gelince onla konuşmamı söyledi.şimdi ben pazartesi gidip müdüre derdimi anlatacağım.

yani özetle demek istiyorum ki önceki soyadı kısmına benim eski soybağındaki soyadımı yazmaları doğru mu.
nüfus dairesine gitmeden önce buradan siz avukatlardan bilgi almak istedim.lütfen bana yardımcı olun.bu benim için çok ama çok önemli.bu durum beni çok kötü etkiledi inanılmaz stresliyim uykularım bölünüyor artık geceleyin uyuyamıyorum.