Sevgili İlgili Arkadaşlar;
22Temmuz2010 sabah 08:00 sularında....

Araç, Yağışlı ve kaygan yolda hız limitinin birazda üstünde seyrederken , İleride Zincirleme trafik kazasını farkediyor ve aracı durdurmak isterken hakimiyetini kaybediyor fakat kazada yol ortasında duran araçlardan kaçmak istediysede zaten kaçacak bir yer olmadığından araç Tek yönlü yolun iki şeritli olması münasebetiyle solda bulunan araçtanda sağda bulunan araçtanda sıyrılamıyor ve yolun sağ tarafını kapatmış olan ( ayrıca zincirleme kazaya sebebiyet veren araç) otobüse çarparak maddi zarar meydana gelmekle beraber . Araç şöförü yle birlikta 3 kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırılıyor. Araç şöförü hariç diğer yaralılar taburcu oluyor. Bundan sonra Araç şöförü 1 haftalık yoğun bakımdan sonra haytını kaybediyor.

Tutanaklarda araç şöförünün hava ve yol koşullarına riayet etmediği yazılmış.

peki arkadaşlar bu hususta maddi ve manevi dava açılabilirmi açılacaksa kime açılmalı açılmasında bir fayda görebilirmiyiz , bir avukatla irtibata geçmemize değermi?

Sonuç itibariyle ölen şahsın biri kundakta en büyüğü 5 yaşında 3 kız evladı kaldı. Derdim bu çocuklar için birşey yapmak yapabilmek. Ortada bir haksızlık varsa o da o zincirleme kaza olmasaydı bu şahıs şimdi hayattaydı.

birşey daha söylemek isterim:
Kazaya doğru giden aracı polis farkediyor ve ayrıca ölen şahsın bir yakınıylada zaten bu konuda konuşmuş , Demişki! o araç yanımızdan geçti kaza mahaline doğru gitti bide dedikki bu bu şekilde giderse kesin kazaya karışır. (burda bir ihmal varmıdır.)

Sizden gerçekten en azından geride kalmış üç yetim çocuk için burada yapabileceğiniz söyleyebileceğiniz şeyden başka birşey istemiyorum. TEŞEKÜRLER