3 senedir aynı adreste faaliyet göstermekteydim. ancak geçtiğimiz yılki krizden dolayı işlerim bozuldu kira borçlarım oldu.buna istinaden büyük bir kısmını ödedim.3 aylık bir borcum kalmıştı ve işlerim düzelme safhasındayken site yönetimi haksız bir şekilde dükkanıma kilit vurdu yönetim idaresini kilit vurdukları için savcılığa verdim. sulh cezada dava açıldı. bir celp görüldü şahitlerim dinlendi 2 duruşma 12 ayda yönetim beni davadan vaz geçmem için tehdit ediyordu. stres altında çalışamıyacağımdan taşınma kararı aldım ve başka bir dükkan tuttum. taşınacağımdan bir gün önce nasıl olduğunu anlıyamadığım bir şekilde dükkanda yangın çıktı işlerim ve eşyalarım zarar gördü sigorta yok. ilk izlenimlere göre itfaiye buzdolabının fişinden çıkmış olabileceğini söyledi raporu bekliyorum. bende geride kalan eşyalarımı taşımak istedim ve yine yönetim engel oldu. bana tehditle beraber davadan vaz geçersem ve yazılı olarak protokol imzalarsam hiç bir masraf ödemeden gideceğimi yoksa evime kadar haciz yapılacağını söyledi. davadan vaz geçmek istemiyorum haklı olduğum konusunda şüphem yok. ne yapmalıyım nereye başvurmalıyım. dükkanda fazla masraf yok olan benim eşyalarımda.