Merhaba Arkadaşlar
Sizden bir arkadaşımın içinde bulunduğu konum nedeniyle yardımlarınızı rica ediyorum
Konu Şöyleki
Bundan 2 sene öncesi ailevi sorunlardan dolayı evımden ayrılarak başka bir şehre yeni bir hayat kurmak için geldim eşimden ayrılmış 2 çoçuk annesi olarak tek maksadım iyi bir işe girmek ve ileride çoçuklarımı yanıma almaktı bu esnada tsk da görev yapan bir kıdemli başçavuşla tanıstım içinde bulunduğum durum ve ruh haliyle birlikte yaşamaya başladık bana eşinden ayrı olduğunu son mahkemesının kaldığını söylemişti sonrasında hala evli olduğunu öğrendim ve ilişkiye son verdim görüşmeme kararı aldım bu şahıs gata da 21 yıl tedavi görmüş ruh sağlığı bozuk bır adamdı sonrasında senı asarım keserim öldürürüm tarzı tehditler kafasına silah dayamalar beni dövmeler çalıştığım işyerinde çıkardığı rezaletler ailemle çoçuklarımla tehtidler benı bı kayık la denıze açılıp orada denize atmak gıbı planlar defalarca şiddete maruz kalmalar iş yerimde dövmeler bunlar hep şahitlidir ve insanlar önünde yaşanmıştır bu tarz olaylar sonrasında hakkında şikayetçi olursam kızlarımı öldürmekle tehditlerine korkumdan boyun eğerek onun evli olduğunu bile bile birlikte yaşadım
sonrasında dayanamayarak kaçtım uzun süre bulamadı izimi ben bu esnada evlendim eşim e herşeyi anlattım bilgisi var ve bu şahış yine ortaya çıktı çatıda intihara kalkışmalar polisin benı araması malum gunumuzun facebook u beni buldu
şimdi şikayetim ne derseniz şikayetim şu benı tehdit etmekle kalmıyo eşimide tehdit ediyor çalıştığı kuruma gidip rezil etmekle
beni öldürmekle hatta facede başka kişiler adına adresler açıp beni tehdit ediyor eşimide
tabı bazı tehditlerinden eşimin haberi yok şimdi size bana yolladğı bı çok mesaj dan bi kaç tanesini yolluyorum lütfen ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevınırım evliliğim sallantıda ve tek sorunumuz bu

SAHTE İSİMLER ADINA ALINMIŞ FACELER VE EŞİME YOLLADIĞI MESAJLARDAN BAZILARI İSİMLERİ SİLİP NOKTA KOYDUM TABİ KÜFÜRLERDE NOKTALIDIR

17 Temmuz, 23:06 sevgili devrem

aşık attığın adam benim çok sevgili bir ağabeyim. ....... yengemle olan davasını başından sonuna bilirim. ama ......... hanım her konuda haksız olduğu halde değerli büyüğümü de savcılığa vermiş. Ama cidden 3 yıl her türlü ihaneti yaparak sözde sevdiği adamı daha tanımamış bana kalırsa. Çünkü ben ikisini de tanıyorum, .......ablam o adama manyaklar gibi aşık. Ondan nefret etme derecesi ona olan aşkının zaten ispatı. ama arada olan sana olacak çünkü adamın tepesi attı. O resimlerle birlikte tespit ettiği ip adresi ile savcılığa o da gitti. yetmedi ................... Komutanlığına yaşadıklarıyla ilgili hem kendisi için suç duyurusunda bulunuyor hem de senin nasıl bir insanla evlendiğin konusunu açıklıyor. Sence ....... komutanlık seni ne yapar.

18 Temmuz, 02:36 güzel . o zaman altındaki kadına söyle telefon kayıtları da bende var. Savcılığa gittiğini de biliyorum. ama emin ol savcılıktaki şikayetini geri çekmesin ben ne seni ne de onu uyarmayacağım. .......... teşkilatını madem iyi biliyorsun genel komutanlıkta ....... paşayı da bilirsin. Bu da benden size son uyarı. Bana bir daha bulaşmaya kalkarsa sana gönderdiğim metni ekleriyle ...... paşaya ulaştırırım. 50 tane face hesabı alıp adam işletmeyi de sizden öğrendim .....her ne halt isen. . Ayrıca evet pazar akşamı buradan çıkıp ikinize de mutluluklar dilemek isterdim ama sonunuzu gördüğüm için gerek duymuyorum. daha önce de dediğim gibi inş. elini kana bulamazsın ve inş. o çok mutlu olur. bunu senin için dilemiyorum. Onun için diliyorum efendi kardeş.
ha bu arada ölmüş eşek kurttan korkmaz bunu da unutma. Benim hayattan pek bir beklentim yok. yanındaki iyi bilir. tepem attığında allahını tanımam.

20 Ağustos, 13:37 bakıyorum yapılanları kaydetme olayını benim çırak sana iyi öğretmiş. ama merak etme bende daha fazlası var. ayrıca sana benim hayattan hiç bir beklentim olmadığını açıkça söyledim ........çocuğu. en az 30 erkek tarafından ........ bir .......aşık olduğum için onca ............ göz yumdum ve sevdim ama senin bütün sülaleni .......madem bunlar sence delil gidip de savcılığa dava açmazsan.

sevgili ....... seni de banyoda güzelce yıkıyor mu elleriyle, seven kadın erkeğini yıkar diyerek. Kolundaki dövmeleri daha duruyor mu ya da yatakta ...................... senin anlamadığın olay ben o pisliğe aşıktım her şeyine rağmen. beni neyle sınıyorsun ulan ....... sana benim için hayat bitti diyorum sen bana kalkmış yazışmaları gönderiyorsun. ...................efendi.

BUNLARDA BANA YOLLADIĞI MESAJLAR

15 Temmuz, 10:37 Merhaba ................... Boşanmış isen kızlık soyadını öğrenmediğimden benim penceremden soyadı ............olan narin kısmı ise sadece adında kalmış bir pisliksiniz hanımefendi.

Şimdi size bir öykü anlatacağım. kısa ve basit. iyi dinleyin çünkü hayatta kalmanız beni anlamanıza bağlı.

Ömrünü güzel şeylere adamış dürüst bir insan tanıyorum. Size rastlayana kadar hayatı boyunca yaptığı tek hata evliliği idi. Ama bana göre evliliğinden daha kötüsü sizle tanışması oldu. Kimden söz ettiğimi çok iyi anladınız. Sizinle yaşadığı her şeyi paylaştı benimle. Yatak odanızda geçirdiğiniz geceler dışında her şeyi. Sizin onu nasıl kullandığınızı, size nasıl aşık olduğunu, size nasıl kandığını, makam ve mevkiisini bile nasıl kullandığınızı, nasıl yıprattığınızı, sizin için denediği intihar girişimlerini
15 Temmuz, 10:45 bir yandan canımı borçlu olduğum adamın koynuna girerken diğer yandan onu faydalanmaya çalıştığınız İşinize nasıl geliyorsa öyle davrandınız. Bazan arkadaşınız, Sizin nasıl bir ruh halinde bulunduğunuzu yeryüzünde kimse anlayamaz. Adını vermeyeceğim ve canımı borçlu olduğum o insan sizin gibi ..........r yüzünden de psikolojik tedavi görmedi geçmişinde. O adamın elinde çok fazla kan var. Girip çıktığı badireleri ve gördüğü ölümleri senin izlediğin filmlerde bile bulamazsın. Ve eminim ki bu güne kadar o insana ciddi anlamda neden o hale geldiğini de sormamışsındır.

Öte yandan gözünü kırpmadan tavuk keser gibi insan kesen o insanın neden senin yaşamana izin verdiğini de anlayabilmiş değilim. Ancak bunun tek açıklaması var ki seni çok sevmiş olmalı

15 Temmuz, 10:53 Çok sevmiş olmalı ki gözü kör olmuş bir yerde. Kendisi borç içinde çırğınırken Çok sevmiş olmalı ki yaptığın her yanlıştan sonra sana kucak açmazdı. Çok sevmiş olmalı ki, canından fazla sevdiği mesleğini senin için bırakmazdı.
( NOT MESLEĞİNİ BENİM İÇİN BIRAKMADI PSIKOLOJIK SORUNU VAR DİYE MALULEN EMEKLİ ETTİLER )
Önüne 2 seçenek koydular o adamın. Ya 20 yılını verdiğin mesleğin ya da o kadın dendi. O seni seçti ve bıraktı. Çok sevmeseydi senin gibi bir ....... için canına kıymaya kalkmaz ve reklam olmazdı.

Şimdi gelelim ben kimim ve senden isteğim nedir.?

Ben Cudi'de ve Kandilde 2 defa o adama canını borçlanmış olan bir suretim. Belki çok fazla telefon değiştirdiğini fark etmişsindir. Sence bunun sebebi nedir hiç düşündün mü?

15 Temmuz, 11:03 O adam elini uzattığı insanı asla yarı yolda bırakmadı bu güne kadar. arada bir o eli bıraktığı olmuştur ama bilesin ki sol eliyle bıraktığı o eli sağ eliyle tekrar yakalar. Sen o anlık boşluklarda sürekli aldattın onu. O seni asla yarı yolda bırakmadı. Ama sen bıraktın hem de onunla yaşarken bile. Yaptığın onca ........ alkışlamasını mı bekliyordun, beklentin bu muydu? Sen onun hakkında şikayetçi olduğunda sana sarılmasını mı bekledin.?

Şimdi ........... da nerede yaşadığını, hangi evde kaldığını, Kocanı sinemaya bile kimle gittiğini, polis karakolunda hangi polislerle görüştüğüne kadar hakkında her şeyi biliyorum. Çünkü seni periyodik olarak takip ediyorum. Sen o adam için bittin. Onu istemedin, yarı yolda bıraktın ve onu kaybettin.
15 Temmuz, 11:09 Ve ............... isimli küçük fahişe... Son söz çünkü artık seninle yazısal olarak irtibata geçmeyeceğim. (Yüzümü son nefesini verirken göreceksin zira)

Şimdi bu yazdıklarımla bulunduğun yerin cumhuriyet savcılığına, ya da kocanın yanına, ya da polisteki yeni dostlarına gidebilirsin. Bu hamlen sadece beni sana daha da yaklaştırır.

Bu Sadece Size yollayacağım binlerce tehdit
mesajından bırkaçı lütfen ne yapacağım konusunda birisi yardımcı olsun lütfen