Saygıdeğer üyeler hepinizi selamlar..

Olayı Kısaca anlatayım. Şimdiden yardımlarınız için teşşekür ederim..

2008 yılının ocak ayında digitürke 16 taahütlü abone oldum. 2009un 12. ayı üyeliğimi iptal ettirdim. Buraya kadar herşey normal fakat şubat ayında digitürkten bir fatura geldi. 29 TL KART tanzim bedeli 140 tl Sözleşme ceza bedeli diye. Hemen digitürkü aradim kartımı iade etmek istedim fakat siz benim ay üyeliğimi dondurdunuz ve demediniz iade edin + ben sözleşmeye uydum 140 tl neye istinaden kestiniz. Onlarda bana faturada bir yanlışlık oldugunu sadece kart ceza bedeli size kesiliceğini söylediler ve faturanın düzeltilceğini söylediler ve öteki hafta bir fatura kestiler 0 bedelli olarak gönderdiler. Kartıda gün vermeden istediğiniz tarihte teslim edin dediler. fakat işlerimden dolayı benzeri sebeplerden dolayı kartımı yaklaşık 6 aydır teslim edemedim. gecen hafta digitürke telefon actim yeniden üye olmak istiyorum dedim bana dedilerki sizin üyeliğiniz icrada avukata verilmiş. avukatın numarasini verdiler hemen aradim. Nedir dedim bu icra konusu Onlarda dediki 170 ytlilik faturaniz var ödenmemiş ( yanlış kesilen faturayı icraya vermişler ) bende onlara bu olayı bahsettim fakat digitürk ile görüşün dediler. Digitürkü aradim söyledim bi fatura tutarinda bir yanlışlık oldugunu söylediler 48 saat icinde size dönüş olucagını söylediler. Dönen olmadı Şimdi aklıma şu sorular geliyor ..

Yanlış kesilen faturayı nasıl olurda icraya verirler düzelttik dedikleri halde

İcraya verildiysem neden tebligat gönderilmedi ?

Ben digitürkle anlaşırsam bu icranin yükümlülüğü nedir . isterlerse geri cekebilirlermi ?

Kartı buldum şimdi iademi edeyim?

Ben ne yapabilirim

Saygılarımla