Merhaba;
Ben bir yerel gazetede çalışıyorum. Başbakanlık Basın yayın enformasyon dairesi tarafından verilmiş Sarı basın kartım var. Ben bu iş yerinde 33 aydır çalışıyorum. En başta askeri geçim indirimi formunu verdim. Patronumuz bana o paranın bu iş yerlerinde verilmeyeceğini söyledi. Pekte üstüne durmadım... Ardından Yıllık izin kullanamıyorum çünkü tasarım yapıyorum. Yedek eleman yok anlayacağınız ben hastalansam gazete çıkmayacak... 3. senem şu anda... Tabi en önemlisi benim bodrom asgari ücret üzerinden gösteriliyorki aldığım ücret 1200 lira ben haklı olarak işimi fesh edebilirmiyim yada bodromu nasıl ispat edebilirim. Birde 3 aylık bodrolar basın ilan kurumu tarafından denetlenme yapıldığı için peşin peşin imzalatılıyor. (Not. Anı vergi tablosu üzerinde patronun endisi ve eşide sigortalı onların maaşı 2000 in üzerinde gözküyor ve patron 846 tl lik bir başka arkadaşın ev kredisini ödüyor(Kredi arkadaşın üzrine)... bunlar ispatlı tabi benim kredi kartlarına ödediğim tutarlarda belli. bankadaki birikimli paramda) Benim bu kanıda sizce ne yapmam lazım... Tüm hukuki.net ailerisen teşekkür ederim...