Hayırlı geceler geçen hafta abim trafik kazası yaptı olay d-400 şehirler arası karyolunda o kontrolsüz kavşakta meydana geldi 24 yaşında bekar motorlu bir kıza çarptı ertesi gün kız rahmetli oldu (ALLAH rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin) abim olayı şu şekilde anlattı sağ şeritte seyir halinde ilerliyor boş olan sol şeride geçmek üzereyken rahmetli kız yolun en sağında ilerliyor solunda bulunan cebe girmek için abimi muhtemelen görmeyerek aniden önüne kırıyor ve abimde aniden önüne kırdığı için frene dahi basamadan çarpıyor çarpma hızı 94 km abim olay yerine gelen polise durumu anlatıyor fakat polis ben senin nasıl çarptığını biliorum bana anlatma diyor ve seyir halindeki motora arkadan çarptı die tutanak tutuyor ve 8/8 suçu abime veriyor çarpma noktası aracın sağ çamurluğu polisin haricinde görgü tanığı da var oda motor sağda duruyordu şahıs gelip çarptı die ifade veriyor abim ertesi gün mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi abim olay sırasında çalışıyordu kazayı şirketine ait araçla yaptı alkol yok ehliyeti var rahmetlininde ehliyeti var rahmetlinin ailesi henüz bi şikayette bulunmadı şikayette bulunurlarsa yada bulunmazlarsa ne gibi yaptırımlar uygulanır bu konuyla ilgili bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim Not: Olay 10 gün önce gerçekleşti bu arada olay yerinde trafik ışığı herhangi bir levha yok mobesede yok
Hukuki NET Güncel Haber
Konu akfmrn tarafından (19-08-2010 Saat 00:59:58 ) de değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun.Şikayet olsada olmasa da hakkında kamu davası açılacaktır.2-6 yıl arası yargılanacaktır.Ailesiyle irtibattamısınız.? Zaman kaybetmeden Avukat tutunuz.İlk tutulan tutanakta 8/8 diye oranlama yoktur.Kim hangi trafik kuralını ihlal etmiş ise ihlal maddeleri yazar.Adliyeden tutanakları almadınız mı.?
tam kusuru abime vermiş 2918 sayılı K.Y.T. kanununun 84. mad. arkadan çarpma kusurunu ihlal ettiği diğer araç sürücüsünün kusursuz olduğuna dair rapor yazmış
Avukat tuttunuz mu.? İlk mahkemede bilirkişi rapor hazırlar.Tutanaktaki gibi tam kusur verilirse,itiraz edip adli tıp a raporlar gider.Ölüm raporunda çarpma ne şekilde olmuş.Yandan mı.? Arkadan mı.? Motosiklet ne durum da.? Bunları Ceza davasında iyi olan bir Avukat ile takip etmeniz bayağı menfaatinize olacaktır.Şahitte çok önemli.Ayrıca hızı neye göre tespit etmişler.Fren izi mi.?
henüz avukat tutmadık karşı tarafın kulağına yanlış bilgi gitmiş avukat tuttuğumuza dair ve bu onlara çok koymuş rahmetlinin amcasını arayıp avukat tutmadığımızı ilettik şikayetçi olmamaları içinde şimdilik avukat tutmuyoruz ölüm raporu elimizde yok ölüm raporunu avukatımız olmadan alabilir miyiz nerden alabiliriz motorsikletide görmedik devlet tarafından verilen avukattan aldğımız bilgiye göre motor yandan ve arkadan hasarlı fotoğraflarını görmüş hız abimin çalıştığı şirkette araçlarda gprs var nerde ne zaman kaç km hızla gittiğini görebiliolar bakmışlar ve 94 olduğunu tespit etmişler şahit malesef yok uydurma bi görgü tanığıda bulmak istemiyoruz olay bu sefer tersine döner ki zaten ayrıcada vicdani açıdan bizde bunu kabul etmiyoruz karşı taraf şikayetçi olmazsa hakimin vereceği karar yüksek ihtimalle ne olur yada şikayetçi olurlarsa bu arada çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizden
Şahit zaten varmış.Onu demek istedim.Sizin aleyhinizde beyan vermiş.Ben kaza yaptığım zaman ifade verdiğim karakola gitmiştim.Bana dosya ve suç no yazıp adliye ye gönderdiler.Adliyede dilekçe yazıp Savcı bey in verdiği evrakların fotokobisini çekmiştim.Bu evrakları aldığınız zaman bir Avukat a inceletin.Büyük ihtimal şikayetçidirler.Aynı evrakları vefat edenin aileside alacak.İş maddi sömürüye girmeden anlaşma olursa daha faydalı olur.Anlaşma olursa bunu Avukat aracılığı ile yaparsınız noter yolu ile.Şikayetçi olurlar ise davaya müdahil olurlar.Beğenmedikleri karar çıkarsa temyize gönderme hakları olur.Şikayetçi olmazlarsa mahkeme abiniz açısından rahat geçer.Şikayetçi olmazlarsa büyük ihtimal alt sınırdan ceza alıp,iyi halden 6/1 indirim ile 20 ay hapis cezası günlüğü 20 tl den 12.000 tl ye çevrilebilir.Şikayetçi olunduğu zaman daha üst sınırdan ceza alabilir.Ben tali kusurdan 12.000 tl ceza yedim.
Merhaba.06/09/2018 tarihinde Antalya'dan Ankara'ya eşim ve çocuğumla birlikte seyahat ederken Burdur'a 30 km kala trafik kazası geçirdim. Kazayı yara...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Clicking Here TLO lookup
02-05-2025, 13:42:01 in Askerlik Hukuku