Merhaba;

Eşimle 9 ay önce evlendik. Evliliğimiz öncesinde ve evliliğimiz süresince birkaç defa tartışma yaşadık. Yaklaşık üç ay önce tartışmamız kavgaya dönüştü ve birbirimize fiziki zarar verdik. Eşimin ailesi eşimi alıp evlerine götürdü ve bu sırada darp raporu alıp benden şikayetçi oldular.Ben de darp raporu aldım. karakol ifademde eşimi sevdiğimi ona zarar vermediğimi,sadece kollarını bana saldırdığından tuttuğumu bu sırada kollarında parmak izleri çıktığını,benim ise vücudumun çeşitli yerlerinden yaralandığını,tırnak izleri ve tokat tekme ile oluşan morlukları söyleyip verdiğim bilgilerin her iki tarafın darp raporunda sabit olduğunu,benim 90 kilo eşimin ise 46 kilo olduğunu darp etsem sadece kollarında parmak izleri olmayacağını söyledim.eşim ifadesinde evinde kalmak istemediğini,kadın sığına evine gitmeyeceğini,babasının evinde yaşayacağını söylemiş. Savcı kasım ayına gün vermiş.14 gün sonra eşimi arayıp gönlünü alıp eve dönmesini sağladım.Aradan geçen süre içerisinde aramız gayet iyi idi ancak yaklaşık 20 gün önce yeniden bir sebep çıkartıp benimle tartışmaya başladı. koltuk altıma tekme,yüzüme yumruk şeklinde darp etti ben hiç hareket etmeden vurmasına müsade ettim ve derhal darp raporu aldım.karakola sevk etmedim. Dün itibariyle eşim yine sorun çıkartarak ailesini çağırdı ve eşyalarını (düğün öncesi ailesi tarafından alınan mobilyalar dahil) alarak babasının evine gitti.Tartışmalar esnasında sinirle birbirimize sinkaflı sözler içeren tartışmalar yaptık.bu esnada ablası ve ablasının kocası yaklaşık 1 saat önce telefonla ve sms mesajı ile antepten 1 hafta sonra geleceğiz seni mahvedeceğiz.gibi tehditlerde bulundular.eşime darp etmek gibi bir fiilim olmadı sadece kendimi korumak için kollarını tuttum raporlarla sabittir. boşanma süreci nasıl işler?ablası ve kocası ile ilgili neler yapılır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.