Selamlar,
Geçen ay başında iki yıllık kız arkadaşımın beni başka bir erkekle aldattığını farkedince onları bir gece baş başa arabada yakaladım. Kız arkadaşımla son bir kez konuşup eve gelip eşyalarını almasını söylemeye çalışırken adam beni engellemeye çalıştı, küfür etti ve bana vurdu. Kendisi bir miktar alkollü idi. Bana yumruk savurmaya devam ederken birden dengesini kaybetti ve ayağı kayıp sırtüstü yere düştü. Bunun neticesinde 5 adet kaburga kemiği kırıldı ve hastanede hayati tehlikesi vardır raporu tutuldu. Ben kendisine kesinlikle vurmadım ve herhangi bir müdahelede bulunmadım. Bu arada kız Türkçe bilmediği için kıza Jandarmada tercuman aracılığıyla ifade verdirdiler. İfadede kızın beni tanımadığı ve kavgayı benim başlattığım ve adamı iterek düşürdüğüm yazılmış. İfadenin tercümanlığını yapan şahıs adamın yanında çalışan güvenlik görevlisi.Adam şimdi benden şikayetçi oldu. Bu durumda nasıl bir ceza alırım? Kızın ifadesinin tarafsız bir tercuman aracılığıyla yeniden alınmasını sağlayabilirmiyim.Teşekkürler.