Herkese Merhabalar..

Öncelikle bu siteyi açan ve herkonuda yardimcı olanlara teşekkür ederim.

Öncelikle aşşağıda belirtecegim konu için değerli yorumlarınızı almak istiyorum ve bu işi avukatlamı yoksa kendimmi devam edim bilemiyorum..

Aldığım bilgilerde bana bilirkişi raporunun sonucuna göre hareket etmen yönünde. Lafı fazla uzatmadan konuya gelmek istiyorum..

Yaklaşık 1 ay önce genel anestezi altında bir hastanede burun ameliyatı oldum ve ameliyattan bir hafta sonra konuşmaya başlayınca seslerimin kısıldıgını hissettim ve bu durum iş yerindeki çalışma halimi ve normal hayatımı çok etkiliyor insanların sanki hastamı oldun veya başka bir sorunmu var demesinden çekiniyoum artık ve bu nedenle
başka bir büyük hastanede muayene olmaya karar verdim doktora gittigimde doktor kamera sistemiyle kontrol etti ve sol ses telimin felç oldugunu söyledi ve ben emin olmak için başka bir hastanede yine muayene oldum ve ordada yine aynı şeyler söylendi.
Şimdi ne yapacağımı tam olarak karar veremedim lütfen bu konuda ne yapmam gerektigini anlatabilirmisiniz bana. kimi dava etmem lazim ve asliye hukuk mahkemelerinemi gidicem yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.