Oncelikle Konuyu okuyan cevap verecek olan herkese selamlar saygılar..

Konuyu kısaca ozet geceyim:

2008 yılında arkamdaki arac trafikte takla atmıştı benim yüzümden olmamasına ragmen plakamla suc duyurusunda bulundular ve mahkeme sonucunda 2009 aralıkta (son duruşmaya yani karar duruşmasına ortalık gergin olacagından avukatım katılmama gerekte yok dediginde gitmedim) hakim benim talihi kusurlu ,karsı tarafında ana kusurlu oldugu hukmune vardı yani magdur gorunen tarafın.Ve ben 75 gun hapis karsılıgında 1500tl para cezasına carptırıldım 10 taksitte odenmek üzere.sonrasında karsı tarafın avukat ucretinin bi kısmını icra dosyaları dahil 560 tl sini ben karsı tarafın avukatına odedim.. bana avukatım tebligat sonrasında odeme yapacagımı soyledi ve herhangi bir tebligat gelmeden gecen temmuz ayı içerisinde (ben antalyadayken) eve polis geliyo karakoldan ve numarasını bırakıyo ve karakola gelsin diyo anneme , bende 1 hafta sonra izmire donemeyince kaldıgım otele polis geliyo ben yokken ve onemli bişey degil diyo otel sahibine (otel sahibi arkadasım poliside iyi tanıyomus ) ve gelsin bi ifade vermesi gerekcek onemli bişey degil deyip gidiyolar . aynı gun ben karakola gittigimde hafta ici gel dediler bende eve gelen polisi arayıp durumumu sordum oda isim soyad adres aldıktan sonra 5 dakika sonra ara dedi bende aradım bana aynen dedigi su : bişey gorunmuyo su an rahat olabilirsin...

bu olaydan yaklasık 20 gun sonra ise eve ben yokken motorize yunus polisler geliyo pazar sabahı telefon numaramı alıyolar bunun üzerine bende jandarmada gorev yapan tanıdıgıma GBT mi yağtırdıgımda sonuc olarak izmir 9. sulh ceza mahkemesi (davanın görüldügü mahkeme) tarafından alınan yakalama kararı oldugunu karsısında ise 75 gun hapis ve 1500 tl paranın göründügünü soyledi (GBT sonucu)

Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin, bu olay sonucunda ne olabilir? para cezası hapsemi cevrildi sizce? bana veya aileme hiçbir tebligat gelmedi ne olur bi fikir rica ediyorum..

Saygılar...