11/2005 tarihinden 02/2007 tarihine kadar, x şirketinde Bilgisayar Programcısı olarak çalıştım. Bu tarihten sonra Böbrek fonsiyonlarım bozuldu ve malülen emekli müracatı yaptım ve emekli oldum. Ben son çalıştığım x şirketinde çalışırken şirket 2006 aralık ayında muhasebeci ve işveren anlaşarak şirketi y isimli işsiz ayyaş bir kişiye borçları ile beraber devretmişler bizede şirket devredildi dendi ama böyle bir şahs adevredildiğinden haber edilmedik. Sonuçta y isimli şirketi devralan kişi, ist.cum.savcısı tarfından mahkemeye intikal ettirilmiş ve son 3 aylık primlerimizde iptal ettirilmiş. Bizde şuca iştirakten 5237 Sayılı TCK nun 371 maddesi delaletiyle 207/1, 43/1 ve 53 maddeleri gereğince cezalandırılmasına ilişkin 29/07/2010 tarihinde mahkememiz olacak.
Bu durumda biz nasıl bir ceza alırız yada almayız, benim maduriyetim ne olur. Malulen emekliyim ben toplam ssk günüm 6000 gün civarında, ben diyalize giriyorum ilgili aylardaki sağlık masraflarım ne olacak? bir problem yaşarmıyım?. 2 gün sonra mahkememiz olacağından lütfen acil cevaplarsanınz çok sevinirim. İtersenin ayrıntılı mahkeme çağrı raporunuda gönderebilrim. Saygılarımla