2008 yılında güvenlik personeli olarak çalışmaya başladığım özel güvenlik şirketi 2009 yılında kasım ayının sonuna doğru izinlerinizi kullanın diyerek izinlisiniz dedi ama bizlere herhangi bir izin kağıodı imza ettirmedi herhangi bir yazılı evrakta beyan etmedi ..... 2010 yılı şubat ayına kadar zoraki ücretsiz izin kullandık maaşlarımız kesildi sgk dan çıkış verilmediği için işsiz<lik maaşındanda yararlanamadığımız yetmez gibi iş buldum ama sgk dan çıkış verdiği içi güvenlik şirketi yeni iş yeri sgk ya giriş yapamadı ve sgk lı olarak çalışma imkanı bulamadık bu durumu ve güvenlik şirketinin pişkinliğine daha fazla katlanmayarak 15 martta 1 nisanda işi bırakacabildiren bir ihbarname faxladım ve 1 nisanda işi bırakarak sgk dan çıkışımı aldım şuan başka bir yerde çalışmaktayım ..... özel güvenlik şirketinde kendimin imzaladığı ibraname , feragatname veya ücretsiz izni kabul ettiğime dair bir imza kesinlikle bulunmamaktadır varsada sahtedir. bu durumla ilgili hakkımı aramak istiyorum fikir ve düşüncelerinize başvurmak istiyuorum

saygılarımla