01.04.2007 tarihinden beri bir devlet kurumunda danışma yönlendirme elemanı olarak çalışıyorum.30.06.2010 tarihinde gece vardiyasına gittiğimde kurum müdürünün beni işyerinde temizlik işi için başka bir yerde görevlendirdiğini öğrendim.sabah işten çıkınca hemen senelik izine ayrıldım(senelik izine 02.07.2010 tarihinde ayrıldım vardiya çıkışı listede görevliyim ama izinli saydılar.)izin dönüşü yapılan değişikliğin kanuni olmadığını ve tarafıma yazılı olarak bildirim yapılmasını istedim ve danışma yönlendirmedeki görevime devam ettim.hakkımda 3 gün üst üste görev yerinde bulunmamıştır diye tutanak tutmuşlar ve imza attığımız deftere şirketin kaşesini vurup görev yerinde bulunmamıştır diye yazı yazmışlar.ayın 19 una kadarda bildirim yapmadılar.19.07.2010 tarihinde bildirim yaptılar.bende bildirimi aldım.ve hakkımda bildirim yapılan günden beri bildirim yapılmasına rağmen görev yerinde bulunmamıştır diye tutanak imzalatmaya kalktılar bende imzalamadım ve onun için de tutanak tuttular.şimdi bende cevap yazımı yazıp yarın teslim edecem. bu yazıyı teslim alamazlarsa ne yapmam lazım ve beni 6 gün olan cevap hakkı süremde işten çıkarabilirler.çıkarmasalar dahi aysonunda mutlaka çıkaracaklar.ben kıdem ve ihbar tazminatlarımı alabilirmiyim.ayrıca şirket 2 seneden beri ihaleleri kazanıyor bizimle sadce 2009 senesinde sözleşme yaptılar bu sene yapmadılar.birde şirketin ihalesini bu ayın sonunda feshedecekler çünkü şirketin 2sene kamu ihalelerne girmeme yasağı vardı ama girip kazanıyorlardı.benim ne yapmam lazım. teşekkürler.