Başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum.Lütfen cep telefonlarınızı kullanması için bir kaç dakikalığına dahi olsa kimseye iyilik olsun diye vermeyin sonra basınız ağrıyabilir. Bundan 1 yıl önce bir arkadaşa kendi şarjı bittiği için benim telefonuma kartını takması için vermiştim niyetinin kötü olduğunu nerden bileyim. 1 yıl sonra bu şahıs sım kartın takıldığı telefonun imei numaralarını savcılıktan çıkartıp benim adıma sahte evrakla hat alınmış alan kişide imei numrasından çıkan eski arkadaşımdır diye şikayette bulunmuş.hattın kullanıldığı tarihte haliyle benim ve o sahsın numaraları çıkıyor.O dönemden sonra bu şahısla aramızda ev meselesi yüzünden sorunlar çıktı tatsız biçimde ayrıldık.Ama bu şahıs okadar kinlenmiş ki bu adi planla beni suçlamaya kalktı. Kişi adli personel ben ise devlet memuruyum. hat kişinin adına gözüküyor abonelik sözleşmesi adresler hersey kişiye ait. Fakat bu sahıs imzadan yola çıkarak benim imzam değil diye ifade veriyor ve imza örnekleri alınıyor.Şimdi hakkımda özel belgede sahtecilikten soruşturma başlatmış. Henüz mahkemelik bir durum yok. Fakat günlerdir psikolojim bozuldu. Bu nasıl bir kinlenmedir.Neyapacağımı sasırdım ilk defa adliyeye gittim. Lütfen dikkatli olun ve konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olsun.Saygılarımı sunuyorum.