Kiralamış olduğum evde çıkan eski borç olmasından dolayı tarafımca ödenen aidatlar maalesef eski borçtan düştü ve bende ödemelerimi biraz aksatınca tarafıma icra tebliğ edildi, bende avukatla ödeme planı belirledikten sonra ödemeleri yaptım, bu arada ödeme planına uyamadığım için haciz memurları bazı eşyaları haczetti fakat götürmediler. avukat eski borcun da benim sorumluluğumda olduğunu fakat ödeme yaptığım takdirde kiradan düşebileceğimi söyledi, tam bu esnada evsahibim tarafından tehdit edildim ve acilen taşınmak zorunda kaldım. haczedilen malları da nakliye etmek zorunda kaldım. nakilden 1 gün sonra evime tekrar hacze gelen avukat evden taşındığımı ve haczolan eşyaları nakliye ettiğimi öğrendi bu durumda ne yapmalıyım, çünkü eski borcu ödeyip kiradan düşme durumum ortadan kalkmış durumda. çünkü artık evsahibi ile ticari bir bağım kalmadı. ayrıca aramızda bir kira sözleşmesi yok,sadece imzalanmış kağıtlar var noter tarafından yapılmış bir sözleşmemiz bulunmamakta. danıştığım kişiler haczedilen malı nakliye etmenin cezası olduğunu söylüyorlar bu durumad izlemem gerekn yol ve prosedür nedir.