Bimeks'in internet sitesinden aldığım notebook'un sistem cdleri olmadığı için 3 adet dvd ile sistemin yedeğini almam gerektiği söylendi, peki dedim. Bir kaç dvd ile yedek almaya çalıştım ancak belli bir süreden sonra sürekli takılıp kaldı. Bimeksi aradığımda Acerla görüşmemi söylediler. Acer'ın teknik servisini arayıp durumu anlattım ürünün seri numarasını sordular söyledim . O seri numarasının bir netbook'a ait olduğunu garanti belgesinin yanlış gönderildiğini ve bimeks'i arayıp doğrusunu istememi bu durumda teknik destek veremeyeceklerini söylediler. Tekrar bimeksi arayıp doğru garanti belgemin gönderilmesini istedim. Gönderdiler, doğru seri numarasıyla Acer'ı arayıp sorunumu tekrarladım, Dvd sürücüsünde hata olabileceğini ürünü aldığım yere iade etmemi söylediler. Tabi bu işlemler sonuçlanana kadar 1 haftalık iade süresi geçti. Elimde paketleri ve jelatinleri duran arızalı ürünle faturamın kesildiği mağazaya gittim beni müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. Bu ürünü alsak bile elimizde kalır satamayız dediler bana satmış oldukları halde. Bir daha Bimeks'ten alışveriş yapmayacağımı söylediğimde nereden alsam bu sorunla karşılaşacağımı söyleyerek savundular kendilerini. Müşteri hizmetleri de gebzeye servise kargolamamı oradan dönücek sonuca göre iade isteğimin sonuçlanacağını hatta tamir edilip geri gönderilebileceğini sürecin tam olarak işlediğini bilmediklerini ve tüm bu işlemlerin 45 gün süreceğini söylediler. İnternetten alış veriş yapan kullanıcı nasıl olsa gelene razı olmak durumunda mantığı ile arızalı ürünü satmaya çalışıyorlar. Şimdi ben bu ürünü servise kargoladım hatta kutusuna da zarar gelmesin diye başka bir kutunun içine koydum, fakat internetten okuduğum kadarıyla bimeksle ilgili ürün iadelerinde muhattab bulamayan çok insan var, serviste ürünü bekletip beni oyalayarak haklarımı kaybetmeme sebep olacak bir durum yaratabilirler mi? Böyle birşey yaşamamak için şu aşamada ben hukuki yollardan ne yapabilirim ki beni ciddiye alsınlar ve bir muhattab bulabileyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.