Ben Erzurum Tedaş'ta kadrolu işçi olarak çalışıyorum. Dgs sınavı ile Gazi üniversitesini kazandım. Eğitim durumumdan dolayı eğitim süresince Ankara Tedaş Gen. Müd.'ne görevlendirme istedim, ilk önce reddedildi. Daha sonra siyasi torpille geçici görevlendirmem yapıldı. 5 Temmuz itibariyle görevlendirmem son buldu. Ancak, benim başka bir üniversiteye geçiş yapabilmem için, 3.sınıfın 1. dönemini bitirmem gerekiyor. 6 aylık daha geçici görevlendirme için Personelin bağlı olduğu Genel Müd.yrd'nın yanına gittim ve sıkıntımı anlattım. O da, anlayışla karşıladı ve olur verdi. Dilekçemi kendisine bıraktım ve 5 günlük mazeret iznimi alıp görevlendirmemin çıkmasını bekledim. Genel müdür yardımcısı da talimatı verip, o da izne ayrılmış. Ancak, bağlı bulunduğum Bilgi İşlem Daire Başkanı, geçen hafta işimi Genel müdür yardımcısından (en üstten) yaptırmama sinirlendiğini, emrivaki iş yaptırmaya çalıştığımı savunup ben personel istemiyorum diyerek geri çevirdi. Kaç kişi görüştüyse de ikna edemedi, işi gurur meselesi yapmış. Ben gidip görüşmek istedim, sekreterine talimat verdiği için görüşme taleplerim reddedildi.
Büyük makamların küçük kaprislerle insanların gelecekleri ile oynamaları ne derece doğrudur bilmem ama ben böyle küçük kaprislerle geleceğimi riske etmek istemiyorum. Başbakanlığa şikayet dilekçesi yazmayı düşünüyorum, bunun haricinde ne gibi bir yaptırımım olabilir? Hukuki olarak ne gibi haklarım var yardımcı olabilirmisiniz?