Merhaba,
Eşim ile 10 ay önce evlenmiştik. Bu evlilikten çocuğum yok ancak eşimin sürekli olarak kavga gürültü çıkarması nedeniyle boşanma kararı aldık Ben anlaşmalı boşanmayı önerdim kabul etmedi. Kendisi önce gidip dava açtı, biz de avukatımla karşı dava açtık .Eşim dava dilekçesinde benim sürekli olarak kendisine şiddet uyguladığımı, herkesin yanında kendisini küçük düşürdüğümü ve aile birliğinin gereklerini yerine getirmediğimi iddaa etmiş ve 20.000 maddi 20.000 manevi tazminat ve 500 lira nafaka istemiş. eşimle daha önce bir kaç kez karakolluk olmuştuk ve bu olaylarda koruma davası açmıştı. Daha sonra aramız düzeldi , mahkemeye giderek davadan vazgeçti. Son kertede bu koruma davasından beri hiç bir şekilde şiddet uygulamadım. Eşim giderken kendi eşyalarının haricinde benim almış olduğum bazı eşyalarıda götürdü ve eşyalarını götürürken tanımadığım bir kişininde saldırısna uğradım. Eşimin bana yazmış olduğu hakaret içeren mesajları var bunları print ederek avukatıma verdim. Eylül'de duruşmam var sizce nasıl bir yol bekliyor beni?