Sayın Arkadaşlar. Ben Türk Telekom uzun SÜredir. HEM ADSL HEM telefon olarak kullanıyorum ama her ay ortalama 15 ila 20 tl arası para ödüyorum yıllardır ve bu durumdan ice sıkıldım telekomun hayali faturalar göndermesi aradığımda biz birşey yapamayız demesi, Bugün ELime Gelen Fatura. Örneğini AYnen Yazıorum.

Mehmet Ağaçbacak Yani Babam
ÖDENECEK TUTAR 28,02 FATURA TARİHİ 30/06/2010
şehir içi 0,00
uluslar arası 0.00
900 lü servis aramaları 0,00
Özel servis aramaları 0.68
Şehirler arası 0.00
GSM 0,28
internet 0,00
Diğer 0,00

AYLIK ÜCRET 14,46
Kullanım üceti 0,96
Görüşme ücreti 0,96
Diğer Ücretler 5,64

Bu Örnekti Ben Kampanya Seçmediğim halde Beni Ev Avataj tarifesine Geçirmişler Bana Sorulmadan.
.................................................. .................................................. ............................................

Benim Adres Değişikliğim Oldu. Nakil Başvurusunda Bulunmadım
7 Ay Boyunca Telekom Ben Kullanmadığım Halde Fatura Göndermiş Gönderdiği Faturaya Faiz İşletmiş Faizinde Faizini İşletmiş, Bunun Faturalarıda Elimde Mevcut.
3 Cü Ödnemeyen Faturadan Sonra Hizmet Kesilmiş Ama Hizmet Yok Yani Kullanıma Kapalı Bir ADSL 'e
4 AY Boyunca Fatura Göndermiş Toplam 7 Ay Telekomdandan Bu Haklarımı ALMAK istiyorum Aylarca Bizden Sabit ücretler Aldı Kullanmadığımız Halde ALmaya Da Devam Ediyor Lütfen Bana Mahkemey Başvuru İçin bana Bir yol Gösterin Ve ne Yapma gerektiğini. Şuanda Beni Avukata Vermişler Lütfen Yardım EDİN Şimdiden Çok Teşekürler. YARDIMLARINIZ İÇİN