Merhaba. Ben online bir MMORPG oyunu Olan Metin2 oyuncusuyum. Bu oyunu boş vakitlerimde hobi olarak oynamaktayım.

Bugün saat 10:02 sularında hesabıma ben online iken giriş yapıldı. Şifrem değiştirildi. Ben E-postam sayesinde şifremi değiştirip bu kişiyi oyundan düşürmek suretiyle attım.. Hemen e-posta, oyun id, msn , facebook şifrelerimi değiştirdim.

Hesabımdan herhangi birşey çalınmadı ama üzerimdeki itemlerin başkasına verilmek üzere cıkarıldıgını ve diğer hesabın yanına ( oyundaki köy merkezine ) götürülen yolda buldum. Heralde 1-2 dakika daha geç kalsaydım oyundaki itemlerim ve oyuna yüklemiş oldugum 500 Oyun parası (50 TL) çalınacaktı. (Daha önce soyulanlar bu adımların böyle gerçekleştigini oyun resmi forumunda yazmaktalar oyuna bağlanıp oyundan düsürme şehre götürme vs. )

Suç işlenmesede teşebbüs oldugunu düsünüyorum. Ufak bir yerde büyüdügüm için ve Savcılıga sadece sicil belgesi almaya gittigim için gerekli neleri yapmam gerektigini bilemiyorum.

Hukuk fakültesinde okuyan bir abim bana TCK 243 ve 244 maddelerinin bu konuya girdigini ve suç oldugunu söyledi.

Acaba hangi adımları izlemeliyim. Bana yardımcı olurmusunuz ?