MERHABA,

İŞVERENİM BANA AŞAĞIDAKİ GİBİ BİR SAVUNMA İSTEME YAZISINI İMZALAMAM KONUSUNDA SUNDU. FAKAT ARAŞTIRMADAN İMZALAMAK İSTEMEDİM. BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

"08.07.2010 tarihinde firmada çalışma saatleri içersinde çalışma arkadaşlarınla yaptığınız tartışma şeklinde ki haksız ve aykırı hareketiniz bu savunma isteme yazısına konu olmuştur. bununla ilgili olarak 4857 sayılı iş yasasının 25/2 ve 109 maddeleri uyarınca aşağıda ki alana savunma yapmanız gerekmektedir. savunmanızı belgelendirmenizi aksi halde savunmanın soyut kalacağı ve bahaneden öteye gitmeyeceğini peşinen bildiririz."

iş yerinde ki olay ise şöyle sadece sözlü tartışma. sadece ses yükselmesi var bir hakaret içermiyor.

sizden ricam bu yazıyı imzalarsam direk işten çıkarılabilirmiyim. çünkü 3 senedir çalışıyorum ve tazminatımın yanmasını istemiyorum. eğer imzalarsam savunmada özellikle belirtmem gereken haklarımı koruma adına bir şey yazmam gerekirmi. Yardımlarınızı bekliyorum ilgilenirseniz gerçekten çok sevineceğim. şimdiden çok teşekkür ederim.