Merhabalar ben bişr konuda sizden yardım ve bilgi edinmek istiyorum.ben 2007 yılında bir tt net başvuru noktasına gitim eve internet için başvurdum 15 ay gibi bir süre kulandım daha sonra türktelekom şübesine gitim en sonfaturayı ve birde güncel faturayı ödedikten sonra erişime kapatım interneti alırken 2 yılık sözleşme kampanyası vardı bunu içinde ücretsiz modem de vardı görevli memur 2 yılık sözleşmeyi tamamlamadığım için onunda ücretini ödemem gerektiğini söyledi onuda ödedikten sonra başka bir eve taşındım fakat bu gün bana gelen esrarengiz bir telefonla 600 tl borcum olduğunu söylediler ve bunu ödememi istiyorlar bu borcun 2 yıl sözleşme olduğundan siz tüm faturaları ödeseniz dahi kulanmadığınız 7 ay da ücretini ödemem gerektiğini bundan dolayı borc katlanarak biriktiğini söylediler şimdi tüm faturalarımı ve güncel fatura ve modem parasını verdikten sonra bir hayali borcun çıkması bunu ödemem gerektiği durumuna mı geliyor yoksa yasal yolaramı başvurmam gerekiyor bana bu konuda yardımcı olursanız seviniriz