Sayın site yöneticileri,

Eşim 2 yıl önce Ankara yenimahallede RFM diyaliz merkezinde çalışmaya başladı. 1 sene önce çalıştığı kurum tarafından diyaliz sertifikası programına gönderilerek sertifika aldı. 1 yıl sonra bugün, ÖSYM Sağlık 5. ataması ile bir devlet hastanesine ataması yapıldı. Bu durumu iş yerine bildirdiğinde 6 hafta zorunlu çalışması gerektiği ve 5000TL de tazminat ödemesi gerektiği, yeni işine 6 haftadan önce başlaması durumunda da bunun için de ayrı bir tazminat ödemesi gerektiği kendisine bildirilmiş.

Eşim işe ilk başladığı günden bu güne kadar günde 14 saat (Sabah 6:30 akşam 8) çalışmış ve işini severek yapmasına rağmen bu yoğun tempodan çok etkilnemiş ve devlet hastanesine geçmek için tüm sınavlara girmiştir.

Biz eşimin ataması için sevinirken, eşime sergilenen tutum ve istenilen tazminatlar karşısında eşim çalışmakta olduğu işyerinden soğumuş ve artık orada çalışma konusunda istek ve niyetini tamamen kaybetmiştir.

Bu gün itibarı ile eşime iş yerine haber vermesini ve artık işe devam etmemesini önerdim ve eşim bunu kabul etti. Yasal olarak işverenin ihbar tazminatı alma hakkının olduğunu çeşitli forumlardan öğrendim ve bunu kabul edeceğim. Ancak istemiş olduğu diğer tazminatlar konusunda dava açma yoluna giderse işveren sonucun nasıl olabileceği konusunda yorumlarınızı yazmanızı rica ediyorum.

İyi günler dileklerimle. Emre MUMCU