Merhabalar,2 sene önce yapmış olduğum kavga sonucunda kavga ettiğim şahsı acile götürdük acilden hayati tehlike içerir raporu verdi dr,sonra aynı hastanede 2 gün yattı çıkışta basit mudahale ile giderilebilir iz kalmayacaktır,vs.olumlu rapor verdi,mahkemede şahıs benim kafamı kırdı demiş hakime hakimde adli tıpa göndermiş,adli tıp ön raporunda herhangi bir kırık tespit edilmemiştir ama şahsa sağlam raporu veren devlet hastanesinden rapor istenilmesi ve bu adli tıp ön rapordur,yazıyor.şimdi benim anlamadığım mağdem mahkeme devlet hast.raporuna güvenmiyor neden adli tıpa gönderiyor,madem adli tıp son merci neden devlet hast.tekrar muane edilip rapor isteniyor,saçmalık değil midir bu.ayrıca benim işim ailem var suç bende değil 5 sene ile yargılanıyorum,yaşım 33 karakol yüzü görmemişim.bu nasıl adalettir,şahıs aileme küfür ediyor üstüme saldırıyor kavgayı başlatıyor ve mağdur oluyor Allah ım nasıl bir düzen bu inanamıyorum.şahış bana vurdu diyor ortada 4 şahit var vurdu diyen yok kavgayı başlatan o adam diyorlar ilk saldıran o adam diyorlar küfür eden adamdır diyorlar 5 seneden az olamaz diye yargılanan benim.
Allah rızası için bu olayı bir değerlendirin uyuyamıyorum geceleri,sıyıracam bu gidişle.