Merhabalar,

2008 yılından beri özel bir holdingte sigortalı çalışıyorum. Sigortam devam ederken Şubat 2009'da İran uyruklu bir işadamının firmasına ortak oldum. Haziran 2009'da holdingin güvenlik şirketinden, operasyon ve yönetim hizmeti veren aynı zamanda bu holdinge bağlı başka bir şirketine geçtim. Bu geçiş işlemi 7 haziranda eski şirketimden ayrılmam ve gerekli belgelerin zamanında tamamlanamamasından dolayı 9 haziranda diğer şirkette başlamam şeklinde olmuştur. Ve 9 haziran 2009'dan bu güne kadarda halen bu iş yerinde çalışmaktayım. Sizlere sorum arada olmuş olan bu bir günlük boşluk beni Bağ-Kur'lu mu yapmıştır? Şuan halen o firmaya ortaklığım devam etmekte ve aynı zamanda çalıştığım şirkette sigorta primlerim yatmaktadır.

SSK müdürlüğünden, sigortamı kullanabilmem için bir aktivasyon yapmam gerekiyormuş bu aktivasyonu yaparken bu karşıma çıkar mı?

Vee tabii ki en kötüsü eğer şuan Bağ-Kur'a geçmiş isem bu bir günlük hata yüzünden bunları nasıl telafi ederim? Çünkü benim bütün hayatımı, emekliliğimi değiştirmiş olur..

Lütfen yardım edin...