3 Yıl bir Eşcinsel ilişkim oldu bu ilişkim süresince otelerde kaldık, tatillere gittik, resimler çekildik. Sonra ayrıldık ve çok şiddetli kavga ettik ayrıldıktan 3 ay sonra işten çıkarıldı ve işten çıkarılma sebebi olarak beni gördü ve intikam almak için beni mahkemeye verdi, dilekçesinde;
"Söz konusu şahış benim arkadaşımdı kendisi eşcinseldir, benimle birlikte olmak istedi ve eğer birlikte olmazsam beni ailene eşcinsel olduğunu ve benimle birlikte olduğunu söylerim diye tehtid etti. Bir defa da iş yerime gelip beni öldürmekle tehtid etti."
Diye dilekçe yazmış ve sonucunda ifademi aldılar bende ifademde herşeyi açıkça anlattım.

Bugün duruşmamız asliye ceza mahkemesinde görüldü eski birlikte olduğum kişi şikayetini geri aldı eşcinel olduğunu reddetmedi ama tehtid suçlamasından gazgeçmedi, bende verdiğim ifademde direttim ve insani bazı tepkiler verdim ama tehtid etmedim dedim.

Hakim bana şantaj yaptınmı dedi bende hayır dedim.

Karşı tarafın bir tanığı vardı ama duruşmaya gelmemişti mahkeme duruşmayı tanığın dinlenmesi için erteledi ama bize sizin katılmanıza gerek yok dedi.

Bu durumda ne gibi bir sonuç çıkabilir? Ve varsayalım ceza verdi mahkeme verdiği ceza ne olabilir ve itiraz etmek için ne yapabilirim?