sayın site yetkilileri ; beni superalsat sitesinden orjnial filmlere bakıyordum. toptan film reklamı ilgimi çekti bende filmleri satan yetkiliyle mesajlaşdım. sonun da bana yetkili ;
Beyfendi, Sisteme sık olarak bakıyoruz ancak 4 mesajınızı bir arada aldık. Bu filmlerin bildiğiniz gibi Türkiyede yasak durumu var. Bu sebepten tamamen orijinal olamıyorlar. Filmler stickerlı ve hepsi kendi ambalajındadır. Bu anlamda herhangi bir kondisyon sorunu bulunmamaktadır. Sorularınız için mesaj atabilirsiniz. Ancak genel olarak belirtmem gerekirse en çok tercih edilen ve hiçbir şikayet almadığımız bir setimizdir. Birçok müşterimiz bu setle ilgili memnuniyetlerii bize iletmektedir. Siz de memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz. Dönüşünüzü bekliyorum.
mail attı. anlaşıldı ki filmler orjnal diye korsan film satıyorlardı. film şirketide istanbul beşiktaş da. sonra daha önce atılmış mesajları gösterdi. bende teşekkür ettim bitiridim.
bu durumu super al sat yetkilieirini bildiridm .onlarda bana bişey yapamayacaklarını istediğm yere şikayet etmemi söyledile daha sonra onlarla olan görüşmelerimi olduüğu için üyeliğimi iptal ettiler. bu site daha öncede defalarca milleti dolandırmış bu site hakkında nasıl bir yol izleyebilrim. teşekürler