merhaba havalimanında bir yiyecek içecek şirketinde kasiyer olarak çalışıyorum.ağustos ayında (9unda) 4. yılımı dolduracağım.geçen yıl kasiyer olarak çalıştığım halde beni garson olarak çalıştırmak istediler.ama 50 kişilik kadroda 2 kişi kabul etmedik.ve ceza olarak (biraz da manevi baskı sanırım) personel kafeteryasında 2 ay kadar çalıştırıldık.danıştığımız yerler orda da yazarkasa olduğu için çalıştırılabileceğimizi söylediler.neyse atlattık.şimdi de 15 kasiyerin çalıştığı kasa operasyon departmanının kapatılacağı bu yüzden de ya görev değişikliği yapılacağı ya da istifa etmemiz söyleniyor.benim iş başvurumda muhasebe-kasiyer,iş akdimde kasiyer olarak görev tanımlarım yazılı.departmanın kapatılması konusunda görev değişikliğini yine kabul etmeyeceğim.bu durumda işverenin beni işten çıkarması veya diğer yaptırımları karşısında başvurabileceğim hukuki yollar ve sonuçları nelerdir?en azından 4 yıllık bir tazminatım var ve ben bunu bırakmak istemiyorum.yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkür ederim.iyi çalışmalar.