merhaba ben ve arkadaşımın başımızdan gecen bir olayda bilgi ve yardım almak istiyorum.biz 1. sulh mahkemesine çıktık suçumuz kullanmak için uyuşturucu maddesi bulundurmak olayı kısa özetlemek istiyorum ben ve arkadaşım motorsikletle seyahat ederken polis arkadaşlar bizi durdurup kimlik kontrolu yaptılar ve diğer yani başka bir ekip çağırıp başımıza diktiler diğer ekipte gitti ve on dakika sonra ellerinde bir poşetle geldilerbu poşeti sizin attığınızı gördük diye iddia ettiler bizde inker ettik ve olduğumuz yerde tartaklandık ve bizden davacı oldular savcı soruşturma yaptı ve bizi hastaneye gönderdiler uyuşturucu kullanmadığımız ortaya çıktı mahkemeye sevk edildik ilk mahkememizde hakim bey bizi dinledi ve diğer şikayetçi olan polis arkadaşları da dinlemesi gerektğini söyledi 2. mahkemedede polis arkadaşlar geldi ve yemin ederek şikayetçi oldular biz poşeti attıklarını gördük dediler ve hakim beyde görevsizlikten ağır ceza mahkemesine sevk verdi bu sevkin itirazını yapabilirsiniz dedi şu durumda ne ypmamız gerekiyor bilgilendirirseniz çok memnun oluruz şimdiden teşekkürlerimi arz bilirim...