Merhaba,

2009 yılı ocak ayında, uluslararası bir lojistik şirketi ile ENTEGRE HIZMETLER MUDURU olarak anlaştım. Pozisyonun Genel Mudure bagli calistigi soylendi ve is ilanindaki gorev tanimindan bahsedildi. Calistigim yerden istifa ettim, ihbar suremde iken (yeni gorevime baslamadan 4 gun once) anlastigim sirket beni bir gorusmeye cagirdi, organizasyonun degistigi ve artik bir ticaret mudurune bagli calisacagim soylendi.

Ise basladim. Unvanin mudur olmasina ragmen yonetim toplantilarina alinmadigimi fark ettim.Ayrica gercek gorev taniminin is ilaninda yer alan ile ayni olmadigini fark ettim. Itiraz edince, direk genel mudure bagli olarak IS GELISTIRME MUDURlugune atandim. Yonetim toplantilarina katilmaya basladim.

4 ay sonra yine organizasyonun degistigi soylenip OPERASYON MUDURU ne baglandim.Yine yonetim toplantilarindan cikartildim.

Sirketlerin, bu gibi degisiklikleri yaparken personelin gorusunu alma, pozisyonu al ya da belirli bir tazminat karsiliginda ayril deme gibi bir sorumluluklari varmidir?

saygilarimla,