04,09,2009 aksam 20.30 sıraların da ben bank ta oturmaktaydım vede o sıralar arkadasımla cep telefonun da konusurken 7 8 kişi yanıma gelıp (ayakta ) bana sozlu hakaret ve kufur etmeye basladılar gelen kısıler ıle de samımıyetım yok. fazla gecmeden orada kı kısılerden bırısı gozume tekme attı ve dıyerlerı bu sana yetmez dıyerek gasp etmeye basladılar.daha sonra ben aralarından kurtuldum kacmaya calısırken yere dustum ve oradan gecen bır tanıdıgım tarafından kurtarıldım.şikayetcı oldum olayın sonuna yetısen yakınımın ıfadesı fazla olmadı sadece son gordugu seylerı soyledı ondan once de hıc bır sekılde gorgu tanıgı yok ...şuçlu kısıler sucu bana yuklemek ıcın ıfadelerınde benı hıtab ederek degısık suclar atarak ve benım onlara karsı kufurlu ve sozlu hakaretlerde bulundugum onlardan da kımsenın bana vurmadgını gormekte olduklarını soylemısler .... ogrencı oldugumdan dolyıda ılk mahkemeye gıdemedım 2. mahkemede 2gun sonra hakım acısından benım acımdan dezavantaj olusturacak bır karar verebılırmı vede onların alabılecegı ceza varmıdır* yardımcı olursanız cok memnun olurum tesekkur ederım sımdıden...