merhaba ben hukukla ilgilenen birisi değildim ta ki başıma bu olay gelene kadar. aslında bu siteye biraz bilgi almak için girmiştim ama burası çok kapsamlı bir platformmuş ve gerçekten yardımcı olabileceğine inandım. ben üniversitede öğrenciyim. başıma tatsız bir olay geldi. bir gün bilmediğim bir numaradan bir telefon aldım. arayan kişi adımı da biliyordu ben numaramı nerden buldunuz diye sorunca az önce sen verdin ya dedi. ben şaşırınca olayı anlattı. biri benim adıma çok ünlü bir paylaşım sitesinde profil açmış ve ev adresimi telefonumu vererek ben tek başıma yaşıyorum diyerek davet ediyormuş. duyunca şok oldum ve bir arkadaşımla polise gittim. polis savcılığa dilekçe vermem gerektiğini söyledi. pazartesi sabahı savcılığa dilekçe verdim. savcı beni tekrar polise yönlendirdi. sanırım hızlı olması için. polise ifade verdim ve benim bu bilgilerimi bilen ve bunu bana yapabilecek tek kişinin olaylı şekilde ayrıldığımız ev arkadaşım olabileceğini söyledim. o gün polis onu aramış ve o da tekrar beni aradı. bu olay üzerinden iki hafta geçti. ben şuanki durum nedir yani nasıl bir süreç işlenir ne olur hiç bilmiyorum. belki bu konuda bilgili biri beni aydınlatır diye yazıyorum bunları. gerçekten biri süreç konusunda beni bilgilendirise çok sevinirim.