2 gün önce babamın adına türkcell iletişim vekili avukat bürosundan hiç bilmediğimiz bir numaranın borcundan dolayı icra işlemi başlatılmıştır diye yazı geldi.1999 da açılmış ve 2000 de borcundan dolayı mahkemelik olmuş.avukatı aradığımda bana sizi yeni adresinizden bulduk dediler ama biz 23 senedir aynı adreste ikamet ediyoruz.iletişim merkezine dilekçe yazdım büyük ihtimalle evrak sahteciliği veya isim benzerliğinden dolayı olmuştur.benim kafama takılan aradığım avukatda sordum bunu icra başlatılmadan önce uyarı gelmesi lazım değilmi.eğer bu borç bizim bile olsa önceden uyarılması lazım 200tl lik beş para etmez bir borç için dava açılmazki dedim.haklısınız dedi bizde bilmiyoruz diye bir şey söyledi.ve 5 seneden sonra bir dava düşmezmi 10 sene önce olmuş olay için şimdi söylüyorlar.zaman aşımı diye bir süre yokmudur bu işlerde.ben diyelim bu borcu ödemiş olsam ve faturasınıda atmış olsam çünkü fatura saklama süresi bildiğim 5 senedir,bu durumda nasıl olacak bunun bir kanunu vardır elbet.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...