Merhabalar ..
Bugun gordugum yasadıgım bır olayı sızınle paylasmak ıstıyorum. Istanbul un merkezı sayılan bır ılcesınde ıkamet etmekte ve esnaflık yapmaktayım . Isyerımın karsında park ıcınde bulanan bır kafetarya var tenha sayılabılcek duzgun nezıh bır yer. Bugun oglen saatlerı ıtıbarıyle sudan bır sebebten dolayı bu yerde bır kavga yasanmıstır. Sonuc olarak bır yaralanma darp mevcuttur. Darpı yapan kısıler olay yerınde kacmıs ve polıs gelmıstır. Asıl Olay burda baslıyor 1 normal polıs ekıbı 1 yunus ekıbı olaya mudahale etmıstır. Tabıkı darpı yapan kısıler ortada yok yaralı ıkı kısı mevcut ekıp otosuyla hastaneye goturuluyor rapor vs alınıyor. Daha sonra bu darpı yapan kısılerın tabırı caızse bası gelıyor artıs abımız butun polıslerı tanıyor hepsıyle tokalasıyor ve darp edılen kısıye bırader bıze dıklenmıycen bız suyuz bız buyuz vs dıyor ve bunuda asıyor polıslerle dalasıyor baska polıs araya gırıyor artıs abızımı ayırıyor. Polıs artsı abımızı sakınlestırıyor . Ve sonra polıs gelıyor dıyorkı o sahısları gorursen bızı ara gelıp konusalım. Ve polısde gıdıyor sahısda gıdıyor darp edılen kısı yedıgı dayakla kalıyor . Sız degerlı avukatlara sormak ıstıyorum Türkıye Cumhuryıetın de hak hukuk nered?e.Ben 25 yasında bırıyım aynı durum yarın benımde basıma gelebılır. Sonucta gencım bırı kufur etse vursa susup oturmak mı lazım ? polısımız ın yaptıgı koruma mevcut herkes goruyor ? Ne yapmalıyız !!!!