Öncelikle konu hakkında yardımcı olucak herkese müteşekkir'im şimdiden.

Merhabalar bir konu hakkında sizlere danışacaktım bir arkadaşlık sitesi var isim vermeyi gerek duymuyorum türkiye'de önde gelen arkadaşlık platforumları arasında önde gelenlerden biri senelerdir bu site takılırım ne bilim belki alışkanlık yapmıştı bende sitede sadece profilim haricinde etkinlikler yapan grup profilleri falan oluştururdum bu profillerde tabiki site ücretli olduğu için hepsi ücretliydi gold ve vip üyelik bir site senelerdir sürekli bu siteye para öderim takılma sitilimde sanki admin gibi takılıyordum siteye yararlı etkinlikler yaparak ne bileyim bi editör gibi takılıyordum sitede herkese yardım ediyordum ve 2 gün önce bütün profil'lerimi bir anda gerekçesiz bir şekilde kapattılar üstelik hepsine senelerdir ödeme yaparım profillerim için bazen telefonumdan mobil ödeme ile bazen kredi kartım ile ödeme yaparak vs vs siteye zararımın aksine yararım oluyordu ama onlar gerekçesiz bir şekilde profillerimi kapattılar ve sitede tanınan biri olduğum için nick'imi karalisteye almış şirket gerekçe ne diyorum bazı adminlerle iletişime geçip küfür hakaret diyorlar kime etmişim diyorum biz bilmeyiz diyorlar böyle bir saçmalık mı var bunlara bunlara dava açmak istiyorum yaptıklarını ödetmek istiyorum kapanan profillere ödediğim para'yamı yanayim yoksa senelerce verdiğim karşılıksız emeğemi yanayim 5 aylık gold üyeliğim 2 haftalık vip üyeliğim kalmıştı daha onların geri ödemesi yapılcağı söylendi soruyorum neden geri ödenmedi cevap bile vermiyorlar lütfen sizlerinde önerilerinizle ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim..