ŞİMDİ BANA GELEN BU İCRA KAĞIDINI ANNEM ALMIŞ 7 GÜN İTİRAZ SÜREMİZ VEYA MAL BEYANINDA BULUNMAMIZ GEREKİYOMUŞ BEN ŞEHİR DIŞINDA OLDUGUMDAN DOLAYI BUGÜN İTİBARİYLE TAM 10 GÜNÜ GEÇTİ SANIRIM DİLEKCE VERME SÜREMİZ DOLDU.AŞAGIDA YAZAN YAZI GELEN İCRA KAGIDINDA YAZIYO , BENİM BİLDİGİM TAZYİK HAPSİ TAAHÜT VERDİĞİMİZ FAKAT TAHÜÜT İHLAL OLDUGUNDA 3 AYA KADAR HAPİS İLE CEZALANDIRILIYODUK , BENMİ YALNIŞ BİLİYORUM YOKSA YALNIS MI ANLIYORUM AŞAGIDA ALTI ÇİZİLİ YERİN AÇIKLAMASINI YAPARSANIZ MEMNUN OLURUM...

( İş bu ödeme emrinin tebliği tarihinden itibaren borcu ve takip giderini 7 gün içinde ödemeniz , borcun tamamına veya bir kısmına veya alacaklının takibat icrası hakkında dair bir itirazınız varsa , senet altındaki imza size ait değilse yine bu 7 gün içinde ayrıca ve açıkca bildirmeniz;aksi halde icra takibine bu senedin sizden sadır olmuş sayılacağı ; icrayı reddetdiğiniz taktirde icra mahkemesi önünde hazır bulunmanız ; buna uymazsanız itirazınızın geçici olarak kaldırılacagı ; senet veya borca itirazınızı yazılı veya sözlü olarak icra dairesine yedi gün içerisinde bildirmediğiniz takdirde aynı müddet içinde 74 üncü madde gereğince mal beyanında bulunmanız , aksi halde disiplin hapsi ile tazyik olunacagınız , hiç mal beyanında bulmaz veya gerçege aykırı beyanda bulunursanız disiplin hapsi ile cezalandırılacaksınız.. )