Merhaba ben İzmir'den Volkan müzisyenim geçtiğimiz ramazan ve kurban bayramı dönemlerinde bir mekanda çalıştım 3600 tl gibi bir alacagım kaldı içeride ama sözleşmem yok mekanla işten ayrılmak zorunda kaldım daha fazla içeri girmemek adına fakat bu zaman oldu hala paramı alamadım bir kaç avukatla görüştüm ben dava açarsam kaybedecegimi ve 1000 tl karsıya tazmınat ödemem gerektigini söylediler benim kanıtım çok internette mekanda çalıstıgıma dair video foto.var ayrıca izinli olmasada elimde mekan sahibinin ses kayıdı var cep tlf .çekilmiş bu konusma içerisinde bana verecekleri oldugunu yılbaşına kadar ödeyeceklerini beyan ediyorlar bu şekilde dava acmış olsam hiç mi sonuç alamam yani bu durumda emeğimin karşılığını onlara mı bırakacağım . Mekan sahipleri sürekli topu birbirlerine atıyorlar ruhsat bir baskasının üzerineydi iki kez devir oldu bu davayı nasıl açmalıyım lütfen yardımcı olun .Kazandığımız paraları böyle kişilere kaptırıyoruz almak istedigimizde ise tehtitle karşılaşıyoruz .Yardımınıza ihtiyacım var msn adresimede mail atabilirsiniz volkan-_hotmail.fr Saygılar....